tarafından - Ekim 4, 2019
117 görüntüleme

İlk akla gelen video ve fotoğraf uygulamalarından biri olan Adobe, Photoshop Elements için yeni bir sürüm yayınladı. Programın bu yeni sürümü gelişmiş yapay zekâ özelliklerini de içeriyor. Adobe şirketinin yayınladığı Sensei AI adlı yapay zekânın kabiliyetleri sayesinde Photoshop Elements 2020 içerisinde birçok fotoğraf düzenleme ve fotoğraf efekti aracı yer alıyor.

Photoshop Elements Kullanımı Oldukça Kolay

Photoshop Elements, ulaşılabilir uygulamalar arasında kullanımı en kolay olanlardan biridir. Fotoğraf meraklıları, bu programı kullanarak fotoğraf düzenleme kabiliyetlerinden bağımsız bir şekilde oldukça başarılı sonuçlar alabiliyorlar. Yapay zeka ve bilgisayar teknolojilerindeki geliştirmeler ile birlikte artık çok daha mükemmel sonuçlar elde edilebilecek.

Auto Creations Özelliği İle Fotoğraf Düzenleme

Photoshop Elements 2020, Adobe şirketinin Sensei AI entegrasyonu ile ilgili olarak, efekt üretme ve rötuş yapma için oldukça güçlü makine öğrenme teknolojisinden yararlanıyor. Programda uer alan Auto Creations özelliği sığ derinlikleri simüle etmeyi veya beyaz ve siyah seçimi oluşturmayı sağlıyor. Tek bir tıkla fotopraftan kişiyi rahatlıkla seçip kesme imkanı sunuyor.

Photoshop Elements Öğretici Düzenlemeler Sunuyor

Adobe, Sendei Al özelliklerine ilaveten Photoshop Elements 2020 bünyesine 2 adet öğretici düzenleme dâhil etti. Bu öğretici düzenlemeler sayesinde fotoğraf düzenleme işlemi adım adım sorunsuz ilerleyebiliyor. Böylece programın nasıl kullanacağı da kolayca öğrenilebiliyor. Bu öğretici düzenlemelerden biri "istenmeyen objeyi yok etme" işlemini gösterirken diğer düzenleme ise fotoğrafta yer alan modelin nasıl fırçalanacağını gösteriyor. Bu program, aslında daha çok amatör fotoprafçılara hitap ediyor. Photoshop Elements ilk defa satın alacaklar için 559,94 TL, halen kullanıp da sürüm yükseltmek isteyenler için ise 452,26 TL olarak sunuluyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.