tarafından - Ağustos 21, 2019
500 görüntüleme

Oppo Reno 2 üretiminin 28 Ağustosta yapılacak tanıtımla tüketicilere ulaşacak olan akıllı telefonun özellikleri daha öncesinden basına yapıldı buna göre Reno 2 telefonlarda görülecek özellikler

İşte Özellikler

  • 6,55 inçlik AMOLED Panoramic ekrana sahip
  • 20:9 en/boy oranında
  • %93,1 ekrangövdesine sahip
  • Ekranda gömülü bir parmak izi okuyucu özelliklere sahip olacaktır.
  • Dış görüntü özelliklerinde ise ön panel Corning Gorilla Glass 6 ile kaplı olacak arka panelde corning gorilla glass 5 kullanılmaktadır. Bu kaplamalar cam koruma özelliğine sahiptir.
  • İç özelliklerde Qualcomm Snapdragon 8 GB ram ve 256 Gb dahili inç işlemci, HDR10 Gaming ve Gaming asistant ayrıntısı bulunmaktadır.
  • Güç özelliklerinde ise Reno 2'de bulunan özellikler 4.000 mAh'lik pil,
  • 20 W değerinde VOOC 3.0 hızlı şarj desteği
  • USB Type-C telefon bağlantısı olacaktır.

Kamera Özelliklerinde ise 48 MP artı 13 MP artı 8 MPartı MP şeklinde bir arka kamera ve 16 MP'lik ön kamera özelliği olacağı tahmin edilen Reno 2 telefonların kamera özellikleri hakkında net bir bilgi ve açıklama verilmedi. Sürpriz olacak olan bu özellik anlaşılan o ki reno 2 telefonun farkını ortaya koyacaktır. Kamera konusu basına yapılan açıklamalarda hiç yer almadı. . Ayrıca tasarımı bir köpek balığının yüzgecini andıran Reno 2 akıllı telefon 20x dijital zoom ve 5x hibrit zoom özellik taşımaktadır.

Çin Üretimi

Bir telefondan beklentinin çok çok üzerinde özelliklere sahip olan Reno 2 Çin teknolojisi ile üretilen akıllı telefon sınıfında yer almaktadır. Fiyat konusunda henüz bir açıklama yapmayan Oppo Türkiye piyasasında bir önceki telefonlarını 8000 TL'den satmakta idi.

Cepteki bilgisayar olarak bilinen reno 2 mobil telefonlar Türkiye piyasasında beğenilmiş ve alıcısı çok olmuştur.

Reno2 hakkında kısa zaman önce açık tenaa tarafından açıklamalar yapılmıştı.. Opponun yaptığı bu açıklamalarla örtüşen Tenaa açıklamaları telefon hakkındaki bilgilerin aynı olduğu ve tenaa'nın reno2 hakkında verdiği bilgilerin doğruluğunu ortaya koydu.

Telefon piyasalarda olmadan önce yapılan bu açıklamaların telefon satışlarını olumlu yönde etkileyeceğini düşünen Oppo telefonun tüketiciye ulaşmadan önce telefon hakkında bilgilendirmenin uygun olduğu görüşünde. Bakalım bu açıklamalar ne kadar olumlu yada olumsuz yansıyacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.