tarafından - Mart 13, 2020
76 görüntüleme

Dünya üzerine yayılan Corona Virüs nedeni ile ertelenmesi gündemde olan Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2020, PES 2020'ye ücretsiz olarak bir DLC paketi şeklinde eklenecek. Corona virüsü futbolu da etkilemeye devam ediyor. İtalya da tüm ligler ertelenirken, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi tarzı organizasyonlarda da seyircisiz maçlar gündemde.

Euro 2020 Ertelenecek mi?

Bu gelişmelerden sonra 2020 yılında yapılacak Avrupa Şampiyonasının ertelenmesi konusu da çok tartışılıyor. Ancak Bu tartışmalar devam ederken bu turnuvanın DLC'si ücretsiz bir şekilde PES 2020'ye gelecek. Belirlenen tarih ise 30 Nisan olarak açıklandı. Play Station 4 üzerinde PES 2020 oynayan tüm oyuncular, Avrupa Şampiyonası içeriğine de ücretsiz şekilde ulaşabilecek.

UEFA'ya Üye Ülkelerin Tamamı Var

Bu yeni DLC için 55 milli takım yani UEFA üyesi tüm ülke milli takımları lisanslandı. Resmi turnuvanın da yer bulacağı DLC ile aynı zamanda efsanevi İngiliz stadyumu Wembley ile Rusya'nın St. Petersburg statları da oyuna eklenmiş olacak.

Ayrıca oyuna, turnuvaya özel yeni bir top eklenmesi de düşünülüyor ancak turnuva finali için özel üretilecek final topu ise DLC'de bulunmayacak. Bu final topunun Haziran ayında oyuna eklenmesi bekleniyor.

MyClub modunda da bazı yenilikler oyuna eklenecek. 'Öne çıkan Oyuncular' gibi bölümler turnuva modunda erişilebilir durumda olacak. Gerçek maç günlerinde kendi ülkenizi temsil etme şansınız olacak özel maç günleri de oyunda yer alacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: euro 2020 dlc, pes 2020
Bunu beğenen ilk kişi ol.