tarafından - Mart 17, 2020
87 görüntüleme

Oyun severler arasında en beğenilen oyunlardan biri olan Fornite, yapılan birçok güncellemeyle çok daha yeni özellikler kazanmıştı. Özellikle yakında bir zamanda yapılan v12.10 güncellemesi, birçok oyuncuyu memnun etmişti. Ancak gelecek olan yeni v12.20 güncellemesiyle oyuna çok daha iyi olan zorluk seviyeleri dâhil edilecek.

Oyunun geliştiricisi olan Epic Games yayınlayacakları bu yeni yamayla oyuna Spy Games gibi zorlayıcı eklentilerin katılacağını duyurdu. Ayrıca yine helikopter zorlukları da oyunda aktif bir şekilde yer alacak. Sızan bilgilere göre Fortnite oyununda helikopterler 1500 sağlık gücünü elinde bulunduracak. Yine oyuna dair elde edilen bulgulara göre helikopterlerin tek kişilik bir yapıda olması bekleniyor.

Yeni Güncellemeyle Gelecek Olan Spy Games Zorlukları

Oyun dünyasına tanıtıldığından beri birçok oyun severin heyecanla oynamaya başladığı Fortnite oyununda yeni güncelleme, Spy Games zorluklarını da beraberinde getirecek. Helikopter zorluğunun dışında Spy Games eklentisi, oyuna çok daha farklı bir heyecan katacağa benziyor.

Oyuna dair özellikler kapsamında daha birçok konuda eklentiler ve güncellemeler bekleyen oyun severler, yeni gelişmeleri heyecanla bekliyor. Ganimet toplama özelliği oyunda oldukça önemli bir yer tutuyor. Fortnite oyununun en önemli özelliklerinden biri, bu oyunun mobil ortamda rahatlıkla oynanabilmesidir.

Günümüzde Fortnite oyunu mobil alanda da oynayan oldukça fazla sayıda oyuncu bulunuyor. Ganimet toplama sistemi özellikle mobil oyuncuların yararlanması için tasarlanmıştı. Ancak aynı sistemin normal tasarımda da yer alması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: fortnite
Bunu beğenen ilk kişi ol.