tarafından - Mart 24, 2020
75 görüntüleme

Redmi markasının en ekonomik yeni telefonu Redmi Note 9S teknik özelliklerinin kullanışlı olması ve dikkat çekici tasarımını gözler önüne sundu. Redmi Note 9S modelinin en dikkat çeken özelliği ise dörtlü kamera kurulumu oldu.

Xiaomi firmasının al markası Redmi, yeni model telefonun tanıtımını Singapur'da yaptı. Özellikle teknik özellik ve tasarımı ile Hindistan'da piyasaya sürülmeye başlanan Redmi Note 9 Pro ile çok benzerliği görünüyor.

Renk Seçenekleri

Yeni model telefonun Aurora Blue, Glacier White ve Interstellar Black olmak üzere üç renk seçeneği bulunuyor. Ön ekran 3D kavisli görünüme sahip. Aynı zamanda ekran üzerinde bir delik bulunuyor. Bu delikte bir selfie kamerası var. En göz alıcı özelliği ise arkada dörtlü kamera sistemi olması oluyor.

Dörtlü Kamera Sistemi

Cihazın bu özel dörtlü kamera sistemi 48 MP f/1.79 Samsung ISOCELL GM2 sensörü, 5 MP f/2.4 makro sensörü, 8 MP 119 derece ultra geniş açılı sensör ve 2 MP f/2.4 derinlik sensörü ile göz kamaştırıyor. Cihazın ön kısmında 20:9 en boy oranına sahip ve TÜV Rheinland sertifikalı FHD+ çözünürlükte sinematik 6.67 inç bir Tiny DoyDisplay ekranı var. Aynı zamanda buradaki ekran deliği içerisinde bulunan selfie kamerası ise 16 Mp.

Bu etkileyici telefonun tamamının Gorilla Glass 5 ile korunduğu açıklaması geldi. Böylelikle cihaz su sıçramalarına karşı özel bir koruyucuya sahip oluyor. Hoparlör kısmı ise özel olarak geliştirilmiş bas tepkisinde %80 ve ses seviyesinde %30 artış ile rakiplerini solluyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: redmi note 9s
Bunu beğenen ilk kişi ol.