tarafından - Mart 24, 2020
79 görüntüleme

Xiamoi yaklaşık 2000 den fazla cihazı kontrol edebilme özelliğine sahip olan Redmi K30 cihazının tanımını bugün itibari ile yaptı. Xiamoi şirketinin yeni akıllı ekranı olan Redmi Smart Display 8 2000 cihazı kontrol altına alabiliyor.

Ürün merkezi bir donanıma sahip bulunuyor. Çin'in teknoloji devi olan Xiamoi şirketi uzun süredir kullanıcıları tarafından merak edilen ürün Redmi K30'un tanıtımını gerçekleştirdi. Bu tanıtım koronavirüs sebebi ile çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Firma sadece bu ürünün tanıtımını yapmayarak birçok ürünün de lansmanını yaptı.

Redmi Smart Display 8 Kullanıcılarına Tanıtımı Yapıldı

Xiamoi şirketi daha önce dokunmatik ekrana sahip hoparlör modellerinin yanı sıra televizyon ürünlerini tanıtmıştı. Bugün ise Redmi Smart Display 8 ürününün en önemli özeliği olan akıllı ekran özelliğini tanıttı.

Xiamoi şirketinin tanıtımını yaptığı akıllı ekran Xiaoal asistanı ile beraber gelecektir. Bu akıllı ekran özelliği güvenli kameraları kontrol ettiğiniz gibi akıllı olan ev cihazlarınızı kontrol etmenizi de sağlayacak bir istasyon özelliği olacak dır.

Redmi Smart Display 8 Harika Özellikleri

Cihaz özellikle bluetooth cihazlara sahip telefonlarla tek tıklama ile bağlantı kurulabilme özelliğin de bulunuyor. Bu özelliği ise bluetooth mesh teknolojisi sayesin de yapıyor. HD ön kamera özelliğine sahip olan ürün 1,75 inç ve 5W hoparlör'e sahip bulunuyor. 2000'in üzerin de cihazı sesli komut sistemi ile kontrol altına alıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.