Deniz Köse
tarafından - Temmuz 9, 2020
258 görüntüleme

Ödüllü dizi Glee’deki  Santana Lopez karakteri ile ününe ün katan güzel oyuncu Naya Rivera'nın çarşamba günü kaybolduğu ortaya çıktı. Naya Rivera'nın 4 yaşındaki oğlu bulunurken ünlü oyuncuyu arama çalışmaları devam ediyor .

Glee'deki Santana Lopez karakterine hayat vermesiyle tanınan Naya Marie Rivera  hakkında flaş iddia! Başarılı ve güzel oyuncu Naya Marie Rivera çarşamba günü gittiği gölde kayboldu. 

Glee’nin başarılı oyuncularından Naya Rivera 4 yaşındaki oğluyla birlikte çıktığı bot gezintisinden sonra geri dönmedi .

Ventura County Şerif'in bürosu çarşamba günü geç saatlerde Naya Rivera'nın kayıp olarak bildirildiğini ve arama kurtarma operasyonunun devam ettiğini söyledi.

Ünlü oyuncunun oğlu botta uyur halde bulunurken , Naya Marie Rivera bulunamadı. Şerif 33 yaşındaki aktris/şarkıcının öldüğünü tahmininde bulunuyor .

33 yaşındaki güzel oyuncu Naya Marie Rivera ve dört yaşındaki oğlunun öğleden sonra bir tekne kiraladığını ve gölde boğulmuş olabileceklerinin düşünüldüğü belirtildi. ABD medyası, çocuğun olaydan yaklaşık üç saat sonra başka bir kayıkçı tarafından teknede yalnız bulunduğu ve durumunun iyi olduğunu bildirdi.  Çocuğun yetkililere annesiyle beraber yüzdüğünü ancak annesinin asla tekneye geri dönmediğini söylediği açıklandı.

 

 

 

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.