tarafından - Ekim 15, 2019
346 görüntüleme

Iphone kullanıcıları iOS 13 ile birlikte gelen bir takım sorunlardan dolayı isyanda. Özellikle Twitter uygulaması üzerinden Apple'nın destek hesabına giden mesajlar ortamı daha da alevlendirmeye yetti. Birçok kullanıcı bu mesajlarda iOS 13'ün arama sorunundan oldukça rahatsız olduklarını dile getirmekte.

Güncellemeye Rağmen Kabus Bitmiyor!

Geçtiğimiz ayda iphone kullanıcılarına sunulan iOS 13, beraberinde birçok sorunu da getirdi. Üst üste şikâyetler alan şirket hemen bu duruma el attı ve rekor bir süre içerisinde sürüm güncellemesini yaptı. Fakat bu güncellemelere rağmen birçok iOS 13 kullanıcılarının sorunu çözülemedi ve olay kâbus yaratmaya başladı. Durum öyle bir hal aldı ki iOS 13.1.2 sürümüne sahip olan kullanıcılar dahi çok ciddi sorunlar yaşamaya devam ediyor.

Kullanıcılar Kendi Yöntemini Buldu!

iOS 13 kullanıcılarının en büyük sorunu arama esnasında kesinti yaşamalarıydı. Kullanıcılar ilk zamanlarda bu durumun her ne kadar operatör tarafından olduğunu düşünse de zaman içerisinde iOS tarafından olduğunu kavrayabildi.

Kullanıcılar son güncellemeleri yapmalarına rağmen karşı taraf ile sadece 1.5 dakika konuşabildiklerini ve bunun sonucunda telefonlarının hemen kesildiğini ifade etti. Tüm bunlar sonucunda kullanıcılar kendi sorunlarını geçirecek bir yöntem buldu! Geçici olan bu yöntem ise telefonu yeniden başlatmak. Fakat birçok kişi bu yöntemi desene dahi ilk yada ikinci konuşmadan sonra yeniden aynı sorunu yaşadıklarını dile getiriyor. Tüm bunlar sonucunda tüketiciler dayanamaz bir hale gelmiş durumda...

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.