tarafından - Ağustos 6, 2019
590 görüntüleme

İlk olarak 2004 yılında üretilen Triumph'a ait Rocket 3 motosiklet, 2019 yılında yeniden yolların tozunu atmaya hazırlanıyor. Eski modeline göre daha fazla teknolojik donanıma sahip yeni modelin, fiziki ağırlığın düşük olması ve piyasadaki en büyük motor hacmini bulundurması dikkat çeken özellikler arasında. Triumph Rocket 3, performans odaklı R modeli ve hız odaklı GT modeli ile motosiklet dünyasının kralı olmaya aday gösteriliyor.

İki tekerleğe maksimum torku veren motoru 2,5 litre hacime ve 165 beygir gücüne sahip. Ride-by-wire teknolojisi kullanılan motorda, gaz tepkimesi tel ile alınıyor. Durmayı sağlayan fren sisteminde Bembo etkin rol oynuyor. Üstelik bunlar eski modele göre 40 kilogram daha düşük bir ağırlığa sahipler.

Triumph Rocket 3 Fiyatı

Neredeyse otomobile benzeyen teknik özellikleri yine otomobile benzeyen torku ve başarılı tasarımı ile motosiklet piyasasına girmeye hazırlanan Rocket 3'ün fiyatı da bir otomobil kadar yüksek olacağa benziyor. Rocket 3'ün her bir modelinin 16 bin dolar ve üzerinde bir etikete sahip olması bekleniyor. Resmi olarak bir fiyat bilgisi paylaşmayan ingiliz motosiklet üreticisi, Rocket 3 motosiklet modellerini 2020 yılının ilk ayından itibaren piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.