tarafından - Ağustos 9, 2019
327 görüntüleme

Tesla motor, klasik arabaların modifikasyon çalışmalarında kullanılmaya başlandı. Böylelikle, yıllardır ilgi odağı olmayı başaran klasik otomobiller, çevrenin korunmasına katkıda bulunulacak şekilde yenileniyor. Tesla'nın motoru kullanılarak yapılan modifikasyon sayesinde eskinin kalitesi ile günümüzün teknolojisi bir araya getiriliyor.

Klasik Otomobiller Nasıl Yenileniyor?

Klasik otomobiller nasıl yenileniyor, sorusu çok daha fazla sorulmaya başlandı. Şirketler, Tesla ve Nissan gibi otomobil üreticilerine ait olan eski parçaları alıyorlar. Bu parçaları, klasik otomobillerin parçaları ile değiştiriyorlar. Şirketlerin bu çalışması neticesinde, Porsche, Ferrari, BMW gibi efsane araçlar, çevreci ve bakımı fazla sorun yaratmayan araçlar oluyorlar.

Klasik arabaları Tesla parçaları ile yenileyen şirketlerden biri de, EV West. Şirketin kurucusu olan, Michael Bream, çalışmalarının asıl amacını, klasik otomobilleri kurtarmak olarak açıklıyor.

Bream, ayrıca bir klasik arabanın, dönüşüm maliyetinin 25 bin dolar olduğunu belirtiyor. Aynı sektörde faaliyet gösteren ve Londra'daki siyah taksileri dönüştüren ampRevolt şirketine göre ise, aracın tüm elektronik aksamını dönüştürmek işçi ücretini dolayısıyla maliyeti aşağı çekiyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.