tarafından - Ağustos 23, 2019
327 görüntüleme

Meraklıları tarafından heyecanla beklenen filmlerden birisi de bir gerilim filmi olan Joker filmidir. Filmin yapımcısı bu konuda daha önce bir açıklama yapmıştı, ama yeni filmle ilgili bir haber kesinleşti. Yeni Joker filmi ancak 18 yaşında izleyicilerin izleyebileceği bir film olacak. Bunun sebebi filmde yer alacak olan gerilim ve şiddet sahnelerinin sert geçecek olması. Ayrıca cinsel içerikli sahnelerin de 18 yaş altında izleyiciler için uygun olmayacağı da belirtildi.

Joker Filminin Hikâyesi

Bilindiği gibi Joker ilk olarak Batman filmlerinde yer alan bir karakterdi. Ama karakterin dikkat çekmesi ile kendisinin gelişimine dair bir film çekilmesi kararı alındı. Yeni filmde ise bu karakteri canlandıracak olan oyuncu Joaquin Phoneix'tir. Başlarda sadece akli dengesi ile ilgili olan bir adamın Joker karakteri haline gelmesi ise filmin asıl konusudur. Yeni filmin konusu ise karakterin ele alınışı açısından çok daha cesur ve samimi olarak anlatılıyor.

Batman'dan Farklı

Batman filmleri akla gelse de yeni filmin bir kahraman hikâyesi olmadığı da vurgulanan konulardan birisidir. Film daha çok herhangi bir insanın hikâyesini anlatan filmlere benziyor. Psikolojik sorunları olan bir insanın zamanla yaşadığı değişiklik ve sorunlar ele alınıyor. Hem konusu hem de anlatımı açısından yeni filmin diğerlerinden oldukça farklı olduğunu söyleyen yapımcı ve yazarın açıklamalarından sonra Joaquin Phoneix'in nasıl bir performans sergileyeceği de önemli bir merak konusu haline geldi. Ayrıca oyuncuya Robert de Niro gibi ünlü isimler de eşlik ediyor. Todd Philips yönetimindeki filmin 2019 sonbaharında vizyona girecek. Özellikle karakter çözümlemesi ve psikolojik gerilim türü sevenler için Joker merakla bekleniyor. Dc evreninden farı açıkça vurgulansa da Batman ve Joker karakterinden etkilenenler için de yeni film heyecanla bekleniyor. Farklı ve başarılı oyuncuları ile Joker bu senenin en merakla beklenen filmleri arasında. Vizyona gireceği tarih Joker sevenler için en çok beklenen tarihlerden birisidir. Yapımcının açıklamalarına göre bu tarih 2019 4 Ekim'dir. Özellikle yeni Joker Joaquin Phoneix'in performansı da en çok merak edilen nokta.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.