tarafından - Eylül 2, 2019
172 görüntüleme

Popüler ceo Elon Musk yaptığı açıklamada SpaceX'in 51. bölge'den çok daha iyi olduğunu ifade etti. Elon Musk tarafından yapılan yazılı açıklamada SpaceX'in 51. Bölge'den çok daha iyi olduğu belirtildi.

Ünlü Ceo'dan Şaşırtan Açıklama

Uzay ve uzay bilimi hususunda yaptığı şaşırtıcı açıklamaları ciddi bir önem arz eden SpaceX CEO'su Elon Musk, yılın son iki ayında en çok gündemde olan konuyu ortaya çıkardı. Bu konuda 51. Bölge ile ilgili bazı önemli açıklamalarda bulundu. Kişilerin en çok ilgi duyduğu konulardan birini ısrarla yalanlayan Elon Musk, SpaceX'in 51. Bölge'den çok daha iyi ve aktif olduğunu söyledi.

Önemli Bir İddia

Tesla ve SpaceX'in CEO'su olarak çalışmalar yapan Elon Musk, birçok insanın uzaylılarla alakalı olarak araştırmalar yapıldığını düşündüğü ABD Hava Kuvvetleri'ne ait 51. Bölge'ye dair ilginç ve önemli bir iddiayla dikkat çekti. Elon Musk'ın ortaya attığı ilk iddiası, kendi şirketi olan SpaceX'in 51. Bölge'den çok daha iyi olduğu konusuydu.

Yapay Zeka Konferansı

Şangay'da düzenlenen Dünya Yapay Zeka Konferansı (WAI) esnasında bu açıklamayı yapan Musk, "İnsanlar bana 51. Bölge'ye gidip gitmediğim hakkında sorular soruyor. Lütfen bana bu sorularla gelmeyin. SpaceX'te 59. Bölge isimli bir bölge var ve bu 51. Bölge'den '8' kat daha iyi" (kötü espriden kesinlikle editörler sorumlu değildir) açıklamalarına değindi. 51. Bölge'nin mi yoksa SpaceX'in mi daha iyi olduğu münakaşasını bir tarafa bırakacak olursak 51. Bölge hakkında ortaya çıkan söylentilerinin neden bu kadar yaygın olduğunu hatırlamakta fayda görüyorum.

İçerisinde uzay ve uzaylı teknolojileri olduğu iddiası yer alan 51. Bölge'de eş zamanlı uzaylılarla iletişim kurulduğu efsanesi de yaşamaya ve konuşulmaya devam ediyor. Ancak ünlü ceo Elon Musk'ın Şangay'da yaptığı bu şaşırtıcı nitelik taşıyan açıklamalar ise bu durumu yalanlar tarzda oldu.

Şangay'daki konferans esnasında 51. Bölge'de uzaylılarla kesinlikle iletişime geçmediklerini ifade eden Musk, "Uzaylıları bulduğumuz görüşüne inanan çok sayıda insan var. Şuna emin olunki; uzaylıları bulsak ben mutlaka bilirdim. Bulmadık" ifadelerine yer verdi. Tartışma yaratan konu büyük dikkat çekti.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.