tarafından - Ağustos 7, 2019
544 görüntüleme

Popüler sosyal medya sitesi Twitter, yeni bir özellikle karşımıza çıkacak. Bir tweet atıldığında bunun etkileşimini iletmek için gönderilecek mesajlar, kullanıcıların arzularına göre belli sürelerle engellenecek.

Twitter etkileşimi yüksek bir platform olsa da bazen bu durum can sıkıcı olabiliyor. Atılan tweet yüzlerce ya da binlerce kişi tarafından beğenildiğinde bir sürü bildirim geliyor. Twitter şu anda bu sorunu çözmeye odaklanmış durumda.

Android Telefonlarda Olacak

Jane Manchun Wong, Twitter tarafından yeni bir özelliğin getirileceğini fark etti. Geçen günlerde keşfedilen özelliğe göre Android uygulamasında geçerli olacak bildirim engelleme özelliği olacağı belirtiliyor.

Çan simgesine tıklandığında kullanıcılar 1,3 ya da 12 saat boyunca bildirimleri engelleyebiliyor. Bildirimler aslında telefona geliyor ancak bildirim çubuğunda gözükmüyorlar. Bildirimler yine bildirim sekmesinden görüntülenebiliyor.

Atılan her tweet, retweet ya da beğeni aldığı zaman size bildirim gelir. Bazı durumlarda sinir bozucu olan bu durum yakın zamanda engellenecek. Özelliğin çıkması kesin değil ama büyük bir ihtimalle çıkacağı belirtiliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.