tarafından - Eylül 4, 2019
71 görüntüleme

Samsung Galaxy A90 5G'nin fiyatı ve özellikleri düzenlenen bir etkinlikte duyuruldu. Samsung kullanıcılarının neden bu kadar pahalı dedikleri fiyatıyla Galaxy A90 5G’i nihayet duyurdu. Samsung, Galaxy A serisinde yer alan yeni modeli Galaxy A90 5G'yi resmi olarak ilan etti.

Samsung Dex Özelliği

Galaxy A90 5G, A serisi mobil cihazlarda ilk kez kullanılan 5G bağlantı ve Samsung DeX özelliklerine sahip olacak. Güney Koreli teknoloji lideri Samsung, 2019 yılında çok sayıda yeni akıllı mobil cihaz modelini piyasaya sürdü. Ünlü şirket, Galaxy A serisine ilk kez 5G desteği ekleyen Galaxy A90 5G modelini resmi bir şekilde tanıtarak kullanıcılara 5G'li akıllı cihazların sadece premium segmentte yer almayacağını kanıtlamış oldu.

Galaxy A Serisi

Şu an itibariyle Galaxy A serisi akıllı cihazlar, amiral gemilerine yüksek miktarda bütçeler ayırmak istemeyen tüketicilere iyi bir seçenek olarak piyasaya sunuluyordu. Galaxy A90 5G ise sahip olduğu farklı özellikler ve şık tasarımı sayesinde amiral gemilerini aratmayacak türde bir telefon olarak kullanılacak.

Galaxy A90

Samsung Galaxy A90 5G'nin sahip olduğu dikkat çekici en önemli özelliklerden bir tanesi, "Samsung DeX" özelliği. Bu önemli özellik sayesinde telefonunu herhangi bir monitöre bağlayan Galaxy A90 5G sahipleri, kompakt tarzda bir bilgisayar deneyimine sahip olabiliyorlar. Telefonun arka kasasında yer alan farklı renklerin olduğu değişik yapı açık bir şekilde görülebiliyor. Fotoğraftan kaynaklı olmayan bu detay bir hata değil, Galaxy A90 5G'nin kendine has olan bir özelliği olarak belirtiliyor.

Galaxy A90 5S teknik özelliklerine bakıldığında;

6.7 inç FHD kamera sistemi + (2400 x 1080 piksel), Infinity-U Super AMOLED ekran, Snapdragon 855 megapiksel işlemci, Adreno 640 GPU 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ön planda yer alıyor.

128 GB kapasite alanı (microSD desteği kesinlikle mevcut) 32 megapiksel, f/2.0 diyafram açıklığında ön kamera sistemi, 48 megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığında ana arka kamera düzeneği, 8 megapiksel çözünürlüğünde, f/2.2 diyafram açıklığında 123 derece ultra geniş açılı ikinci arka kamera ve el okuma sensörü yer alıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.