tarafından - Eylül 4, 2019
75 görüntüleme

Konami şirketi mobil oyunlarda oldukça hatırı sayılır bir gelir ve başarı elde etmesine karşılık konsol oyunları geliştirmekten vazgeçmeyeceğini ortaya koydu. Şirket her iki alanda da var olayı sürdüreceğini açıkladı.

Hala Önemli

Konami mobil oyunlar geliştirmek ve bunların satışını yapmak konusunda oldukça istikrarlı adımlar atmasına karşılık asıl faaliyette bulunduğu alan olan konsol oyunlarından asla vazgeçmeyeceğini bildirdi. Saso tarafından yapılan açıklamaya göre her ne kadar yeni platformların sayısı artsa da üst kalitede olacak şekilde konsol oyunları üretimine devam edecekleri konusunda bilgi paylaşımı yapıldı. Konsol oyunlarında son derece rekabete açık bir duruma geldiklerini söylerken aynı zamanda konsol oyunları konusunda gelişimin devam edeceğini de açıkladı.

Yeni Projeler

Konami şirketi her yıl sadece bir kaç oyun piyasaya sürmelerine karşılık 5 yılın sonunda oldukça başarılı bir yere geldi. Silent Hill ve Metal Gear markalarını da bünyesinde bulunduran şirket henüz duyurulmayan yeni projeler konusunda çalışmalarının olduğunu da dile getirdi. Şirket son zamanlarda sürekli PES serisine odaklandığı için farklı projelerin olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmediğini de ekledi. Takvimde bulunan ve sırası geldikçe açıklanacak olan sayısız oyunun olduğunu da açıkça dile getirdi. Oyun meraklıları tarafından son derece heyecanla karşılanan bu haber için detaylar ise merak edilmeye devam ediyor.

50. Yıla Özel

Geçen aylarda 50 yıldır faaliyette olmasını kutlayan şirket bu duruma özel olarak klasiklerin yeniden üretimlerinin yapılacağını duyurdu. Metal Gear ve Silent Hill gibi serileri yeniden gündeme getirmek için ise herhangi bir düzenlemelerinin olmadığı net şekilde ortaya koyuldu. Sürekli yeni oyunlar ve bununla birlikte sürümler süren şirketin konsol oyunlarında hala etkili olmak için neler yapacağı ise merak edilmeye başlandı. Bazı konsol oyunlarının eskide kalmış olmasına rağmen yeniden hayata geçirilmesi projelerine önem verilmesi eski oyunların da yeniden piyasada var olabilme ihtimalini akıllara getirdi. Şirketten ise henüz böyle bir durum olup olmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Oyun severler detayları ise merak içinde beklemeye başladıkları yorumlarında bulundu.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.