tarafından - Eylül 12, 2019
112 görüntüleme

Eddie Brock ve dünyanın en ünlü simbiyotu olan Venom, filminin ikinci bölümüyle sinemalara geri dönüş yapıyor. Venom 2 filminin çekimlerine çok yakın bir zamanda start veriliyor. Venom 2 isimli bu filmle birlikte Eddie Brock ve Venom’un iş birliği kaldığı yerden devam ediyor. Sony Pictures Entertainment bu zaman diliminde, Spider-Man’i (Örümcek Adam) MCU’ya inam etmesinin akabinde elinde kalmış olan telif haklarını merkeze almış ve bu karakterin filmini planlamıştı. Birinci film gerek gişe gerekse yorum bazında hayal edilenden daha büyük bir başarı elde etmişti.

Venom 2 Filmi Rolleri

Gelecek olan bu ikinci versiyonda yönetmen koltuğuna Andy Serkis oturuyor. Michelle Williams ve Tom Hardy de Venom 2 filmi ile mevcut rollerine geri dönüş yapıyor. Sony firması film üzerinde bu sene sonu itibariyle çalışmalara başlıyor.

Venom 2 Filmi Yapım Süreci

Bahsedilen filmin çekimleri, Production Weekly’ye göre 25 Kasım tarihinde başlıyor ve filmin yapım süreci ‘Fillmore’ adı altında sürmeye devam ediyor. Filmin yapımcısı Amy Pascal, Hardy’nin oldukça popüler bir durumda olan Marvel anti-kahramanını tanıtacak bir türünü oynadığını söylüyor. Pascal, bir yandan Sony’nin karakteri başka bir boyuta koyarak çok iyi bir iş çıkardığını, bir yandan da Hardy’nin bahsi geçen karakterle epey uyumlu olduğunu ifade ediyor.

Venom 2 Filminin Vizyon Tarihi

Başarılı bir sinematograf olan Robert Richardson’ın da rol aldığı Venom 2, Ekim 2020 tarihinde vizyona giriyor. Marvel artık senaryo dâhilinde olmadığı için Venom 2 pek çok açıdan ilgi uyandırıcı bir atılım gerçekleştirip Tom Holland’ın Spider- Man’i de projenin içine katabilir. Fakat bu filmin bundan önceki sürecinde kararlaştırıldığı üzere Spider-Man’i bu yapım içerisinde görmememiz yalnız onunla ilgili birtakım ipuçları edinmemiz daha mümkün görünüyor. Filmde büyük ihtimalle Woody Harrelson aracılığıyla vücut bulacak olan Cletus Kasady, yani olasıca en bayağı simbiyot olarak kabul edilen Carnage da yer buluyor. Kötü gibi kötü olan karakter, tam bir sosyopattır ve her insanı sadece haz için öldürebilmektedir.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.