tarafından - Ağustos 28, 2019
502 görüntüleme

Akıllı telefon markası olan Vivo'nun son telefonu için gün saymaya devam edenler birçok özellik konusunda fikir sahibi oldu. Yapılan açıklamalar ile birlikte telefonun tek parça olan ekranı ve sürgüsü olan ön ekranı gibi birçok özelliği hakkında paylaşımlar yapıldı. Yenilikçi bir çizgisi olan firmanın bu konudaki adımları her zaman merak edilmeye devam ediyor. Çin kökenli bir marka olmasından dolayı bazı pazarların henüz alışmamış olması satış ve başarının etkilenmesine neden olmuyor.

Video Yayını ve Özellikler

Vivo akıllı telefon üreticisi olarak tasarım ve özelliklere önem vermesi ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. ABD kullanıcıları tarafından henüz net olarak tanınmamasına karşılık Çin pazarında en çok talep gören üçüncü telefon üreticisi olma yolunda adım adım ilerliyor. Şirket tarafından merakla beklenen yenilikçi telefonlardan bir tanesi de NEX serisinin son telefonu için bir video yayınlandı. Weibo'da ise daha çok bilgi paylaşımına yer verildi. Şirket telefonun oldukça ilgi çekici bir şekilde tasarlanmasına önem verdiğini de ortaya koydu.

Videoya bakıldığında telefonun tasarım olarak düz ve sade bir şekilde oluşturulduğu net şekilde görülüyor. Ayrıca tüm şekilde tasarlanmış bir ekrana sahip olduğu da anlaşılıyor. Arka kısımda bulunan yuvarlak çerçeve ise telefonun 3 kamera tasarımına sahip olduğunu anlatıyor. Arada bulunan ana kameranın 64 MP olduğu belirtiliyor. Sürgülü kamera tekniğinin bulunduğu da belli oluyor. Aynı zamanda 44 W hızlı şarj desteği bulunurken jak girişine sahip olması da dikkat çekiyor.

Bir başka farklı özellik ise ekranda göze çarpıyor. Vivo Nex 90 derece kıvrılan ve yan tarafa doğru ilerleyen bir yapısı ile dikkat çekiyor. Şirkette NEX serisi için tasarlanan her detayın farklılık içerdiği de konuşuluyor. Resmi olarak eylül ayında satışa çıkarılması beklenen telefonun şuan için sadece Çin sınırları içinde satışının yapılması bekleniyor. Tanıtım ile alakalı olarak yayınlanan video resmi sayfadan duyuruldu. Merak edenler buradan telefon hakkında bilgi edinebilirler. Telefonun diğer pazarlarda ne zaman satış için kendine yer arayacağı ise kesinleşmedi.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.