tarafından - Eylül 16, 2019
117 görüntüleme

Otomotiv sektöründe yer alan elektrikli araçlardan olan Tesla'nın batarya kapasite oranı yüzde 2'lik bir düşüş yaşadı. 7 senelik Tesla marka otomobilin batarya kapasitesi yalnızca yüzde 2 oranında düştü.

Elektrikli Araç Bataryası

Elektrikli araçların bataryalarının yıllar geçtikçe nasıl bir durumda yer alacakları sorusu, elektrikli araç kullanıcılarının hafızasında büyük bir soru işaretine neden oluyor. 7 yaşında bir Tesla Model S araç sahibi, aracının batarya seviyesinin hala yüzde 98 oranında olduğunu ifade ediyor.

Batarya Sorusu

Önceki dönemlerde kesinlikle elektrikli araç kullanmamış kişilerin kafasında elektrikli araçlarla alakalı çok önemli soru işaretleri var. Bu sorulardan en çok dikkat çeken konusu, aracın batarya seviyesinin yıllar içinde tükenmesi.

Batarya Tartışması Devam Ediyor

Reddit’ te bir ortamda yapılan tartışmada tesla kullanıcısı, 7 yaşındaki Tesla Model S aracının batarya kapasitesinin şu an itibariyle yüzde 98 olduğunu belirtti. Tesla Model S kullanıcısının yüzde 2’lik batarya kapasitesinde yaşadığı bu kaybın, 7 yıllık kullanım için önemli bir kayıp olmadığı görülüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.