tarafından - Ağustos 28, 2019
319 görüntüleme

Yıllardır sevilen serilerden bir tanesi olan James Bond serisinin son filmi için çekim hazırlıkları devam ederken film setinden gelen görüntüler heyecanın daha da artmasına neden oldu. 2020 yılında piyasalar ile buluşması beklenen model ola Land Rover Defender marka aracın fotoğrafları net şekilde film sayesinde meraklılar ile paylaşıldı. Daha önce de bir takım görüntüleri yayınlanan aracın en net halinin bu olması oldukça dikkat çekici yorumların ortaya çıkmasına neden oldu.

Kamuflaj Olmadan Görüntü

Land Rover Defender serisinin daha önce tanıtımları yapılmıştı. Tanıtımlar sırasında klasik olarak tercih edilen durum kamuflaj kullanılarak aracın teknik detaylarının aktarılmasıdır. Genelde aracın test sürüşlerinde kullanımına ve sınırlı şekilde özelliklerine yer verilir. Model için daha fazla heyecan oluşması amaçlanır. Kamuflaj olmadan görüntü alınması ise ancak piyasaya dağıtım başladığında mümkün hale gelir. Bu kez durum daha film çekimleri sayesinde daha farklı ilerlemek durumunda kaldı.

Bir instagram kullanıcısı tarafından platformda film setinden paylaşılan bir kare aracın net şekilde resimlerinin ortaya çıkmasına neden oldu. Paylaşım sırasında yeni Bond serisi çekimlerinde kullanıldığı da belirtilen aracın net şekilde görüntülenmesi mümkün hale geldi. Araç resimde boşta duran ve kullanım sırasında çamur olmuş bir görüntüde servis edildi. Araç meraklıları için ise bu görüntü bile fazlasıyla yeterli oldu.

Resimden elde edilen veriler ile yapılan yorumlar genelde sert ve agresif bir tasarıma sahip olduğu yönünde oldu. Tam olarak filmin karakterine uygun bir kamuflaj olduğu da ortaya çıktı. Resimde ön kaputta kubbeli bir yapının olduğu ve karbon fiber kaplama tercih edildiği de açık bir şekilde görülüyor. Film için özel değişiklikler yapılmış olduğu göz ardı edildiğinde beğenileri toplayacak bir model olduğu görülüyor. Aracın sadece ön kısmının görülmesi de iki kapılı veya 4 kapılı seçeneklerinin olabileceği konusunda yorumların ortaya çıkmasına neden oldu. Aracın 10 Eylül tarihinde başlayacak olan Frankfurt Araba fuarında tanıtılması bekleniyor. O güne kadar bu resmin meraklılar için yeterli olması oldukça mümkün görünmeye başladı.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.