tarafından - Eylül 17, 2019
89 görüntüleme

Ünlü mobil cihaz şirketi Huawei, yaklaşmakta olan yeni modeli Mate 30 Pro için bir tanıtım videosu tasarladı. Huawei'nin Çin'in sosyal medya platformu Weibo üzerinden paylaştığı tanıtım videosunda Mate 30 Pro'nun mükemmel ultra kavisli ekranının işlevselliğine dikkat çekiyor.

Dev Şirketten Dev Proje

Çinli lider teknoloji şirketi Huawei için bu hafta çok önemli bir hafta olacak. Bunun nedeni olarak ise Huawei'nin önümüzdeki günlerde Google servislerinin yer almadığı ifade edilen Mate 30 serisini Almanya'nın Münih şehrinde duyurması olacak. Dev şirketten gelen dev proje kullanıcıları sevindirecek.

Huawei'den Yeni Model

Huawei'nin yeni modellerini sunmasıyla beraber Google servisleri olmayan Android işletim sistemine sahip olacak bir cihazın neler yapabileceğini hep birlikte görmüş olacağız. Ünlü şirket Huawei, yaklaşmakta olan Mate 30 Pro için bir tanıtım videosu hazırladı. Yayınlanan bu videoda, Huawei Mate 30 Pro'nun kavisli ekranı gösterildi.

Çerçevesiz Sistem

Huawei, bu tanıtımı sunmak için farklı bir yöntem kullandı. Huawei Mate 30 Pro'nun ultra kavisli ekranı kullanıcılara neredeyse çerçevesiz bir sistem sunarak dikkat çekecek.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.