tarafından - Eylül 17, 2019
33 görüntüleme

Fiyatının açıklanmasından sonra oyun kullanıcılarını üzen Apple Arcade, bazı kullanıcılar için kullanıma erken açıldı. BU da piyasanın dikkatinden kaçmadı elbette. Bir sürü oyun seçeneğiyle ortaya çıkmasının yanı sıra kendine has bir oyun platformu geliştirmesi de Apple'nin olumlu karşılanan hareketlerinden birisi olarak gösteriliyor.

MacRumors'a birkaç tweet gitmişti son zamanlarda. Bu tweetler göz önünde bulundurulursa Apple Arcade, söylenen çıkış tarihinden önce piyasada olacağı düşünülüyor. Hatta şu anda Apple'nin bazı modellerinde beta sürümü de olsa kullanıma açılmış durumda.

Yüzlerce Oyun Var

Apple Arcade, içerisinde yüzden fazla oyun barındırıyor. Ayrıca bu yüz oyun içerisinde pek çok ünlü yapımcının da oyunları mevcuttur. Kullanıcıların en çok sevdiği ve ilgi gösterdiği şey, oyunların hiçbirinde eklenti satın alımı olmayacak ve reklam olmadan oyun oynamaya devam edilecek.

Tüm bunların yanında şöyle de bir durum var. Apple Arcade, üye olunmadan kullanılamayan bir ürün. İlk ay ücretsiz olacağı açıklanan ürünün, sonraki aylarda ise satış fiyatı 4,99 dolar olacağı düşünülüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.