tarafından - Eylül 17, 2019
47 görüntüleme

Logitech'in yeni çıkarmış olduğu oyun faresi G604, oyun kullanıcıları için pek çok işe yarar düğmeye sahip. Farenin üzerinde bulunan düğmeleri farklı birleştirmelerde kullanarak oyunlarda yüksek başarılar elde edebilirsiniz.

Fare 16.000 DPİ Değerinde

Firmanın yaptığı açıklamaya göre, G604'te gecikme diye bir durum yok ve fare 16.000 dpi değerinde. Tüm bu özelliklerine rağmen fare kablosuz ve bluetooth özelliği de bulunmaktadır. Toplamda sekiz adet başparmak düğmesi bulunan farenin, altı adedi kısayol tuşu, iki adedi de ses yükseltme azaltma tuşu olarak kullanılıyor. Diğer tuşlarla da farklı kullanımlar yapmak mümkün. Fareye, yüksek kalitede pil takıldığı zaman beş buçuk, altı ay kullanım süresi elde edilmektedir.

Logitech'in G604 isimli ürünü sonbaharın sonlarına doğru satışa sunulacak. Bu muazzam ürünün fiyatı ise 100 dolar, yani yaklaşık 580 lira olacak. Vergileri de işin içine kattığımız zaman ürünün, Türkiye'deki fiyatı 800 lira civarına yaklaşacak. Firma bu ürüne öyle çok güveniyor ki, ürünün teknolojide bir şeyleri değiştireceğine inanıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.