tarafından - Eylül 17, 2019
35 görüntüleme

Uzun zaman geçmiş olmasına rağmen konu hakkında herhangi bir resmi açıklama olmaması Google'un son telefon markası olan Pixel 4 hakkında kafalarda soru işareti olmasına neden oldu. Bu durum eylül veya ekim ayı için beklenirken Google'dan bir hareket geldi. Konu ile alakalı bir etkinlik oluşturarak resmi açıklama içi 15 Ekim tarihini seçtiğini duyurdu. Aslında telefon tanıtımının olup olmadığı konusunda yine bir resmi açıklama yer almaması net şekilde 17:00'da başlayacak olan tanıtımı gözleri çevirdi. Şirket ise konu hakkında bilgiler saklamaya devam ediyor.

Google'dan Bilinmeyen Etkinlik

Google tarafından yapılan etkinlik açıklamasına bakıldığında oldukça az detayın olduğu sonucuna kolay bir şekilde ulaşılır. Google oluşturduğu etkinliğe sadece isim verdi. Ardından da tarih ve saat açıklaması ekledi. Bu konu telefonun tanıtımının yapılacağı tarih olarak açıklanmadı. Sadece meraklıları tarafından bu aylarda yapılması beklenen telefon tanıtımının bu etkinlik olarak anılmasına neden oldu. Bunun için etkinliğin tam olarak Pixel4 modeli için olup olmadığı da bilinmiyor.

Özelliklerinin Açıklanması

Daha önce kısmi olarak açıklamalar sonucunda bazı özelliklerine yer veren Google'dan hala telefon için resmi bir açıklama tarihi gelmedi. Kısa bir süre önce ise telefon hakkında neredeyse detaylı şekilde bilgilerin olduğu bir Youtube videosu çekilmişti. Video da tanıtımda bulunması gereken birçok detay vardı. Bu durum bazıları tarafından Google'ın tanıtım ve reklam adımları olarak adlandırılırken bazıları tarafından ise bilgilerin sızdırılması olarak yorumlanmıştı. Telefonun farklı modellerinin ve renklerinin bile videoda yer alması reklam şüphelerinin daha çok dillendirilmesine neden olmuştu. Şuan oluşturulan etkinlik ise kafaların daha çok karışmasına neden oldu.

Pixel 4A Durumu

Google'ın tanıtımda iki modeli öne sürmesi beklenirken kamera yazılımından dolayı üçüncü bir modelin de var olduğu ortaya atıldı. 4A modelinin de tanıtımda meraklılar ile bir araya getirilmesi beklenirken şuan için yapılacak olan durumun tanıtım tarihi sanılan tarihin beklenmesi olduğu konuşuluyor. Resmi bir açıklama olmaması ise 15 Ekim tarihinin tanıtım günü olarak kabul edilmesi şeklinde yorumlanmaya devam ediyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.