tarafından - Eylül 17, 2019
59 görüntüleme

Dünya genelinde iki kameraya sahip olan açılır kapanır ön kamera kurulumuna bağlı ilk mobil telefonu olan Vivo V17 Pro, son günlerde ismini fazlasıyla duyurmuştu. Toplam olarak altı adet kameraya sahip olan Vivo V17 Pro’nun net fiyatı da satışa sunulacak web sitelerinden alınan bilgi ve verilere göre netlik kazandı.

Viva Performans Fiyatı

Çin merkezli akıllı mobil cihaz üreticisi olan Vivo, son dönemlerde piyasaya sürdüğü fiyat ve performans ürünü cihazlarla adını sıklıkla duyduğumuz markalar arasına başarıyla girmişti. Geçtiğimiz haftalarda ön tanıtımı gerçekleştiren ve çıkış tarihi belirlenen Vivo V17 Pro’nun fiyatı da resmi olmayan bazı kaynaklar tarafından belirtildi.

The Mobile İçerikleri

The Mobile Indian isimli teknolojik alanda haber yayını yapan sitede manşet atılan bir içerikte cihazın 20 Eylül 2019'da Flipkart üzerinde ön siparişe başlanacağını belirtti. Son raporda yayınlanan güncel bilgilere göre telefonun ön sipariş fiyatı 29.900 Rs (2.389 TL) olarak belirlendi. Flipkart dışında diğer yerel satıcıların da sipariş verdiğini ve bu sistemle cihazı satışa sunacağını ifade eden The Mobile Indian, V17 Pro’nun çıktığı güne özel büyük indirimler uygulanabileceğini de sözlerine ekledi. Açılır kapanır özellikte ikili kamera kurulumuna sahip olan ilk akıllı telefon şimdiden merak konusu uyandırdı.

Full Hd Kalitesi

Vivo, V17 Pro ile beraber akıllı cihazlar arasında bir ilki gerçekleştirerek ikili kamera sistemi kurulumuna sahip bir açılır kapanır düzenek kullanacak. Arka tarafta da 4 adet kamera bulunacak olan cihazda toplamda 6 adet kamera yer alacak. Bunların yanı sıra Vivo V17 Pro, 6,44 inçlik Full Hd kalitesinde ve süper AMOLED bir ekrana sahip olacak. 6 kameraya sahip olan Vivo, V17 pro'nun çıkış tarihinide bu özellikleriyle birlikte açıklamış oldu. Telefonun gücünü Snapdragon 675 işlemciden alması ve bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik etmesi beklenen konular arasında yer alıyor. Akıllı mobil cihaz, 128 GB’lık büyük bir depolama kapasitesine sahip olsa da 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği sunarak dikkat çekecek. Farklı ve ilginç özelliklere sahip olan V17 pro; kullanıcılar tarafında merakla beklenen ve iki kameraya sahip açılıp kapanabilen ön kamera sistemine bağlı olarak çalışan ilk cihaz olacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.