tarafından - Eylül 20, 2019
108 görüntüleme

Marvel, SDCC’de ınfinity saga fragmanını yayınladı. Marvel, tüm film serilerini kapsayan ınfinity saga fragmanını dün akşam saatlerinde yayınladı. Dünya ülkeleri çapında büyük bir ilgi ve merakla beklenen San Diego Comic Con için düğmeye basıldı.

Marvel Fuara Katıldı

Fuara katılan ünlü firmalar arasında yer alan Marvel, bugüne kadar vizyona giren tüm Marvel filmlerini içerisinde bulunduran Infinity Saga’nın dikkat çeken fragmanını yayınladı. Marvel, San Diego Comic Con’da büyük bir sürpriz yaparak Infinity Saga için yeni bir tanıtım videosu tasarladı ve yayına sundu.

Tüm Marvel Filmleri Fragmanı

Bu değişik tanıtım yeni filmleri değil, eski dönemlerde oluşturulan yapımları da kapsıyor. Bugüne kadar çekilmiş olan tüm Marvel Sinematik Dünyası (MCU) filmleri sadece tek bir macerayı Infinity Saga olarak isimlendirilen hikâyeyi dile getiriyordu. Marvel da San Diego Comic Con’da (SDCC) yayınladığı tanıtım filminde bu hikâyeyi anımsamış oldu.

Fragman Etkinlikte Yayınlandı

Şüphesiz ki Disney ve Marvel bir şey yapıyorsa bu işi kesinlikle boşuna yapmaz. Bu fragman aynı zamanda Infinity Saga DVD setinin bir ileticisi olarak görülecek.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.