tarafından - Eylül 20, 2019
114 görüntüleme

Rockstars games launcher'da tam anlamıyla oyuncuları çıldırtacak büyük bir sorun ortaya çıktı. Rockstar Games, tıpkı Ubisoft veya Epic Games gibi kendi starterini oyuncuların hizmetine açtı.

Ücretsiz GTA

Oyuncuların dikkatini çekmek isteyen ünlü şirket bu başlatıcıyı indiren kullanıcılara GTA: San Andreas’ı da ücretsiz bir sistem üzerinden sundu. Fakat bu problem beklenmedik bir noktadan büyük bir patlak verdi.

Destek Panelinden Açıklama

Rockstar Games’in başlatıcısını indiren bilgisayar oyuncuları, Grand Theft Auto V’i (GTA V) tek oyunculu uygulamalarda dahi ‘always-online’a çevirdiğini ifade etti. Rockstar Games’in destek paneli üzerinden yapılan açıklamada ise bunun bilerek yapılmadığı ifade edildi. Şirket, yaptığı önemli açıklamada bazı oyuncuların çevrimdışı modda oynama özelliğine etki eden sorunun farkında olduklarını ve şu an bu konu üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade ediyor.

Hata Giderilecek

Salı günü yapılan yayın içeriğinde yeni başlatıcısını yükleyen tüm oyunculara 2004 yılında çıkan Grand Theft Auto: San Andreas’ı ücretsiz olarak dağıtan Rockstar için bu hatanın kısa bir sürede giderileceği bilgisi verildi.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.