tarafından - Ağustos 8, 2019
530 görüntüleme

PlayGalaxy link ile Samsung yeni vaatler sunuyor Samsun dün gece itibariyle Galaxy note 10'un tanıtımını yaptı. Tanıtım sırasında playGalaxy link olarak ifade edilen yeni sürüm oyun bölümü en çok beğenilen kısım oldu.

Güney Kore menşeili samsung firması büyük bir davet ile yeni ve donamları ile dikkat çeken Galaxy Note 10 cihazının tanıtımını gerçekleştirdi. Herkesin merakla beklediği note 10 görücüye çıkarken tüm teknik ve donanım özellikleri de öğrenilmiş oldu.

PlayGalaxy Hakkında

Telefonun özelliklerinin tanıtımının yapılmasının ardından Galaxy Note 10 cihazının kullanıcılarına yüksek düzeyde oyun zevki yaşatacığı izlenimi oluştu. Bu düşüncenin oluşmasında elbette ki playGalaxy link uygulamasının etkisi yüksektir. Peki, playGalaxy link nasıl bir uygulamadır.

PlayGalaxy link bir oyun akış işlemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu özellik sayesinde bilgisayarlarınızda yüklü olan oyunları rahatlıkla akıllı telefonunuz üzerinden oynamanız mümkün olacaktır.

Öte taraftan bu uygulamada diğer oyun akış programlarından farklı olarak her iki cihazın aynı internet ağına bağlı olması gerekmiyor. Samsung cihazın söz konusu özelliğinin nasıl uygulanabileceğine dair youtube kanalında bir de video paylaştı.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.