tarafından - Ekim 2, 2019
122 görüntüleme

Şirketin oyunu duyurulması ile büyük bir yankı uyandırdığı bilinmektedir. Oyun çıktığı gün ne yazık ki sorunlar ile çıktı. Kullanıcılar Twitter üzerinde tepkilerini dile getirmeye başladılar. Oyuna giriş sorunu yaşayan bazı kullanıcılar sorunun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini düşünüyor. Piyasa da birçok sağlam rakibi bulunan oyun klasik bir battle royal modunun da bulunduğu biliniyor. Bu mod diğer rakiplerine göre ne kadar başarı getireceği ise oldukça merak ediliyor. Hem Android hem de İOS platformlarına çıkan oyunun sorunları olduğu çalışanları tarafından biliniyor. Kısa sürede güncelleme yapılacağı gelen ilk bilgiler arasında. Oyun çıktığı gün tüm sosyal medya platformların da gündem olması hayranların oyunu ne kadar beklediğinin en büyük kanıtı. Tabi ki bazı kullanıcılar için bu biraz hayal kırıklığı oldu. Oyuna giremeyen kullanıcılar tepki göstermeye devam ediyor. Sorunun ne zaman çözüleceği ile ilgili resmi bir açıklama henüz yok.

Call of Duty: Mobile Oyuna Giriş Sorunu

Birçok oyuncu için vazgeçilmezlerin arasında yer alan Call Of Duty uzun süren geliştirmelerin ardından mobile olarak piyasaya çıktı. Bu çıkış süreci bir az sancılı olmuşa benziyor. Zira oyuncular ilk gün oyuna girmekte sıkıntı yaşadığını birçok sosyal medya platformunda söylüyor. Bu sorun oldukça can sıkıcı bir durum olduğu aşikar. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen Call of Duty: Mobile oyuna bir türlü giriş sağlamayan kullanıcıların ne zaman gireceği ise merak konusu. Şu an için şirket oldukça sessiz. Mutlaka ilerleyen zaman da güncelleme ile bu sorunu çözecekleri tahmin ediliyor.

Giriş Sorunu Düzelme Süreci

Call of Duty: Mobile piyasaya çıkışını yaptı. Çıkış yaptığı süreçten beri kullanıcıların birçoğu oyuna girmekte zorluk çekiyor. Yükleme ekranın da kaldığını söyleyen kullanıcılar seslerini sosyal medya hesaplarından duyulmaya çalışıyor. Şirket resmi olarak sessizliğini koruyor. Fakat şirkette çalışanların söylediklerine göre sorunun devam ettiğini kısa süre de çözüme kavuşturacaklarından konuşuyorlar. Hem Android hem de İOS platformun da bu tür sorunların olduğu biliniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.