tarafından - Ekim 2, 2019
165 görüntüleme

Bilgisayar oyunları takipçilerinin yakından tanıdığı ve oyuncular için yan ekipmanlar üreten dev şirket Razer, yeni bir kampanya başlattı. Kampanyanın konusu meme kanseri konusunda farkındalık oluşturmak. Bu kampanya çalışması kapsamında şirket, elde ettiği gelirlerinden bir bölümünü Meme Kanseri Araştırma Vakfı'na bağışlayacak.

Meme kanseri yönünden Ekim ayının, farkındalık ayı ilan edilmesi üzerine Razer da bu konuya yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda 1 Ekim ile 31 Ekim arası yeni üretilecek ve sınırlı sayıda olacak Razer Customs cep telefonu kılıflarından elde edeceği gelirin % 50'sini ve bazı seçili Quartz serisi olan ürünlerinden de elde edeceği gelirin % 20'sini adı geçen vakfa verecek

Duyuru

Kampanyaya ilişkin duyuru Razer Amerika Genel Müdürü tarafından yapıldı. Duyuruda özetle meme kanserinin, kadınlar açısından dünyada en çok tespit edilen kanser türü olduğu vurgulanarak bu kanserden herkesin etkilenebileceği belirtildi. Şirket, duyuruda sağlanacak destekler ile bugüne kadar yaptıkları en etkili yardımı yapmayı başarabileceklerini kamuoyuna açıkladı.

Hangi Ürünler

Kampanya, #QuartzForACause ismiyle lanse edilirken, bu kampanyada Razer'in Quartz serisinden sınırlı ve seçili ürünler (mouse, kulaklık, mikrofon ve mouse altlığı gibi) kapsama alınırken ayrıca yakın zamanda piyasada olacak telefon kılıfları da kampanyaya dahil ürünler arasına alındı.

Razer, yaptığı bu kampanyası ile mümkün olduğu kadar çok yardım toplamayı ve bu konuda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.