tarafından - Mart 5, 2020
170 görüntüleme

Windows 10 ile ilgili bir süre önce ortaya atılan iddia kullanıcılar arasında çok tartışıldı. Bu iddialara göre Microsoft, başlat menüsündeki çok kullanılan canlı kutucuklar özelliğini kaldıracak. Kullanıcılar tarafından oluşan büyük tepki sonunda Microsoft tarafından konuyla ilgili açıklama geldi.

ABD merkezli bir şirket olan ve teknoloji sektörünün devi niteliğindeki firma Microsoft, son çıkan haberlerle gündem oldu. Microsoft'un geliştirici ekibi Windows 10'la ilgili çalışmalar yürütmektedir. Bu çalışmalar, genellikle kullanıcıların daha konforlu ve güzel bir şekilde Windows 10 kullanabilmelerini sağlamak üzerinedir. Ancak bazı iddialar bunun aksini söylüyor.

İddialar Gerçeği Yansıtmıyor

Bu iddialara göre Microsoft, gelecek olan güncellemeyle başlat menüsünde yer alan ve güzel bir özellik olan canlı kutucuklar"ı kaldıracak. Söylentinin yayılmasıyla birlikte Windows 10'la ilgili kullanıcılar kendi aralarında konuşmaya başladı. Kullanıcılar, canlı kutucukların kullanımından memnundular. Bu özelliğin kaldırılmasının çok manidar olduğunu söylüyorlar.

Windows 10 kullanıcıları tarafından gündemi oluşturan bu durum, Microsoft yetkililerinde dikkatini çekti ve şirket konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Tasarım ekibi tarafından yapılan açıklamalarda özellikle altı çizilen konu bu iddiaların gerçek olmadığıdır.

Kullanıcıların canlı kutucuklar özelliğini önceki şekilde kullanmaya devam edeceklerini söylediler. Windows 10 tasarım ekibi, bir yandan açıklamalar yaparken bir yandan da başlat menüsü için konsept bir tasarım gösterdi. Bu görselle birlikte kullanıcıları rahatlattılar.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.