Muhammet Kaya
tarafından - Mart 9, 2020
235 görüntüleme

Müge Anlı: İçinizden biri katil biliyorsunuz değil mi?

Müge Anlı'nın programında bugün yine şoke eden diyaloglar yaşandı. Altı yıl önce kaybolan Zehra Topdağ'ı bulmak için programa katılan yakınları bu sabah canlı yayına çıktı. Programda Müge Anlı'nın, Topdağ'ın yakınlarına söylediği "İçinizden biri katil biliyorsunuz değil mi"sözleri Türk televizyonlarının unutulmaz sözleri arasına girdi.

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Zehra Topdağ cinayeti gündeme geldi. Topdağ'ın katilinin bulunması için Topdağ'ın ağabeyleri Hümeydi Topdağ ve Cuma Topdağ, geçtiğimiz hafta Müge Anlı'nın programına katıldılar.

ÇUVAL İÇİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Kan donduran cinayet ile ilgili detaylar ekranlara geldi. 6 yaşındaki Zehra Topdağ, 25 Ocak 2014 tarihinde kaybolduktan sonra çuvalın içinde cesedi bulundu.

AİLE ÜYELERİ  MÜGE ANLI CANLI YAYININA GELDİLER

Çuvalın içerinde cesedi bulunan Topdağ'ın katilinin bulunması için Topdağ'ın ağabeyleri canlı yayına katılmasından sonra bugün diğer aile üyeleri de programa geldiler.

 

 

"İÇİNİZDEN BİRİ KATİL BİLİYORSUNUZ DEĞİL Mİ?"

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşırtan diyaloglar ekranlara geldi.Programda Müge Anlı, Topdağ'ın  yakınlarına  "İçinizden biri katil biliyorsunuz değil mi" ifadelerini söyledi.

 

 

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.