tarafından - Mart 30, 2020
73 görüntüleme

Kısa süre içinde piyasada olması beklenen Meizu 17 serisine ait kamera filigranları sızdırıldı. Sızdırılan filigranlarla birlikte telefonların resmi adı ve birçok özelliği de paylaşılmış oldu. Meizu 17 serisinin gelecek ay piyasaya çıkacağı bekleniyor. Meizu 17 5G'nin dışında ayrıca içinde Meizu 17 Pro 5G'de bulunan seri heyecanla bekleniyor. Kamuoyuna sızdırılan bilgilerin kaynağının ise Digital Chat Station olduğu biliniyor.

Meizu Konusunda Sızdırlan Bilgiler Neler İçeriyor?

Meizu 17 5G ve Meizu 17 Pro 5G'nin kamera filigranları sızdırıldı. Bu şekilde telefonların isimleri ile kamera dizilişleri ve kamera sayıları ortaya çıkmış oldu. Seride bulunan her iki telefonun da arka kamera sisteminin Samsung Galaxy S10 Plus'da olduğu gibi yatay olarak konumlandırıldığı görüldü. Aynı zamanda sızan bilgiler arasında telefonların dizaynları ve özelliklerine ait detaylar da dikkat çekiyor.

Telefonların filigranlarında yer alan 5 daireye bakıldığında telefonların 5 kamerası varmış izlenimi oluşuyor. Digital Chat Station'ın sızdırdığı bilgilere göre Meizu 17 5G'nin model numarası M2081, Meizu 17 Pro 5G'nin M2091 oldu. Meizu amiral gemisi telefonları Snapdragon 865 işlemci ile daha güçlü hale geldi. Bazı raporlara göre ise serinin bu telefonlarında selfie kamerasında yer alan tek teliği olan AMOLED ekranı bulunuyor. Başka kaynaklardan sızan bilgilere göre de serinin bu telefonlarının kablosuz şarj özelliği de bulunacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: meizu
Bunu beğenen ilk kişi ol.