tarafından - Nisan 1, 2020
75 görüntüleme

Final Fantasy VII Ramake için geri sayım başlamış durumda. Oyun çok yakın bir zamanda PS4 oyuncuları ile karşı karşıya gelecek. Ancak şöyle bir durum var; Oyunun dosya boyutu beklenenin çok çok üstünde. Yani oyun, oyun severler için konsollarında bolca yer açtıracak.

Final Fantasy VII Ramake, erizodik bir şekilde çıkacak. Zaman içerisinde oyunda yeni içerikler mevcut olacak. Oyunun geliştiricileri, her bir bölümün final bölüm gibi uzun olacağını açıklıyor. Yenilenen oyunun dosya boyutu sızdırıldı. Sızdırılan bu bilgi, oyunun ne kadar büyük bir proje olduğunu doğruluyor.

Oyun geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Avustralya'daki perakendecilere sunuldu. Hal böyle olunca da oyunun kutulu versiyonu ve dosya boyutu hemen sızdırıldı.

Boyutu 100 GB

Final Fantasy Ramake VII, geçtiğimiz günlerin içinde Avustralya ve Avrupa'da perakendecilere verildi. Dolayısıyla oyunun sızıntılarının önüne geçilemedi. Serinin bu yeni oyununun Deluxe sürümüne ait kutusunda, yaklaşık olarak 100 GB'lık bir yükleme dosyasına sahip olduğu yazmakta.

Square Enix, dünyayı sarıp sarmalayan virüs nedeniyle, oyunun gönderilmesinin aksamaması için, oyunun kutulu versiyonunu erkenden gönderdi. Yani oyun, bazı oyun severlerin eline geçmiş durumda. Hal böyle iken oyun bilgileri sızması çok normal.

Daha önceleri oyunun kutulu versiyonunun, iki adet Blu-Ray diski ile geleceği bildirilmişti. Aslında bu bilgi oyunun 100 GB olacağının ön habercisiydi. Oyun 10 Nisan'da piyasaya sürülmüş olacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.