tarafından - Nisan 12, 2020
83 görüntüleme

Son yıllar içinde düşüşe geçen LG, yeni çıkaracağı Velvet serisi ile piyasaya hakim olmayı istiyor. Akıllı telefon sektörü, yeni oyuncuların yer aldığı ve yenilenen cihazlar ile daima aktif bir alan. Kullanıcılar için sürekli yeni seçeneklerin ortaya çıkması ve üst modellerin piyasada yer alması rekabeti de ön plana çıkarıyor.

Samsung Yükselişi

Akıllı telefon sektöründe devamlı bir ilerleme içinde olan ve bu şekilde piyasaya da büyük ölçüde hakim olan Samsung'un yükselişi, ezeli rakipleri arasında yer alan LG'yi ise geri plana itti. LG, üzerinde çalıştığı yeni serisi Velvet ile bu kez Samsung'u geçmeyi planlıyor.

Yeni Premium Seri Velvet Adını Alacak

LG'den yapılan açıklamalarda, bu seride ilk kez ortaya konacak yeni bir tasarım felsefesi uygulandığı belirtiliyor. Bu kapsamda yağmur damlası şekilli kamera tasarımları, önde ve arkada yer alan kavisli cam uygulamaları bu yeni tasarımda olacağını bildiğimiz detaylar arasında yer alıyor.

LG yetkilileri, telefon isimlendirmede 'alfanumerik' adlandırmayı kullanmayacaklarını ve daha özgün ve etki yapacak isimler koyacaklarını da belirtiyorlar.

LG açıklamasında Velvet isminin de, telefona ait iki karakteristik özelliğe vurgu yaptığına değiniliyor. Bunlar ise kaliteli yumuşaklık ve ışık saçan pürüzsüzlük olarak belirtiliyor.

Bu açıklama haricinde telefonda yer alacak teknik özellikler, çıkış tarihi ve fiyat gibi konularda ise yapılan bir açıklama bulunmuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: lg velvet serisi, lg
Bunu beğenen ilk kişi ol.