Deniz Köse
tarafından - Temmuz 13, 2020
674 görüntüleme

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a uyguladığı şiddet sonrası ilk kez açıklama yaptı. Olay sonrası sessiz kalmayı tercih eden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisine yöneltilen eleştirilere, ‪"Ne kolay iftiralar atmak; etik, sınır, ahlak bilmeden saldırmak. Her iftiraya ‘yok öyle değil’ diyemem ki. Bu da şiddetin başka türlüsü değil mi? Yeter” diyerek isyan etti.

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir çok ünlü isim şiddete karşı tepkisini açıkça dile getirirken, bu süreç görüşü en fazla merak edilenlerden biri de ünlü oyuncu Ozan Güven’in Fİ dizisinde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya oldu. Uzun süredir sessizliğini koruyan Sarıkaya instagram hikayesinde, Ozan Güven’e karşı sessiz kaldığı iddialarına yanıt verdi.

SINIRI AŞALI ÇOK OLDU

Ben de insanım benim de duygularım var diyen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya , yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Yahu bir insanın bu kadar da üstüne gelinmez ki! Sesi çıkmıyor diye bu kadar da ileri gidilmez ki artık!!! Üstelik sonu gelmiyor, bitmiyor, bitmiyor. Daha birini iyileştiremeden, daha da serti zaten hazırda bekliyor. ‘Bu mesleği seçmenin bedellerinden’, ‘olacak o kadar ünlüsün’, ‘isminin olduğu her şey çok okunuyor, dikkat çekiyor’, ‘sesimizi çıkarmayalım büyümesin’ deniyor. Kabul etmiyorum!!... Sınırı aşalı çok oldu! Ne kola oldu insanların hayatına iftiralar atmak, sınır, etik, ahlak bilmeden saldırmak... Ben her iftiraya yok öyle değil diyemem ki. Bu ne kadar yorucu... Ama özellikle sosyal medyada bir sesin, varlık belirtin yoksa, sanki bütün varsayımlar gerçekmiş gibi bir de senelerce üzerine yapışıyor. Bir süre sonra senin başkaları tarafından bilinen kimliğin haline geliyor bütün bu saçmalık. Ben bunların hiçbiri değilim ki... Ben de bir insanım, benim de duygularım var. Sanatçı kişiliğim sebebiyle neden hep bir entrika olmak zorunda ismimin geçtiği her konuda. Neden beni ilgilendirmeyen konuların da kahramanı olmak zorundayım? Bunun usturuplu, ahlaklı bir yolu yok mu yahu? Halbuki her şeyim ortada, bir gizemim de yok ki. İşlerim ortada, duruşum ortada, ne yaşadığım belli, neye inandığım belli, neyi temsil ettiğim belli, neyin arkasında durduğum belli. Buna rağmen; seni olduğun gibi asla yansıtmayan varsayımların bir tezahürü olduğun yanılsamasına herkesin delilercesine inanma isteği neden?... Bu çok eskide kalmadı mı artık? Güzel olanı değil de, kötü olanı, yanlış olanı çoğaltmak mı güzele, iyiye taşıyacak bizi? Bu da şiddetin başka türlüsü değil mi? Yeterer...!!!"

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.