tarafından - Ağustos 7, 2019
514 görüntüleme

Google tarafından tanıtılan bulut üzerinden oyun oynama sağlayan Stadia hakkında söylentiler bitmiş değil. Google hangi oyunların platform üzerinde yer alacağı konusundaki sorulara hala cevap vermiş değil. Google bu soruları bir sonraki etkinliğinde cevaplayacağını belirtti ve odak noktasının oyun olacağını söyledi.

Google tarafından geliştirilen oyun platformu Stadi, açıklanan takvime göre bu Kasım ayında resmi olarak ortaya çıkacak. Platformun ortaya çıkmasına çok bir süre kalmadı ama Google tarafından hala bilgilendirici bir açıklama yapılmamıştı. Google da bu konu hakkında soru işaretlerini gidermek için Gamescom etkinliğinde Stadia platformu hakkında Stadia Connect etkinliği yapacak. Bu etkinlikte Stadia platformundaki oyunlara odaklanılacak.

Etkinlik Tarihi Nedir?

Google tarafından etkinlik için 19 Ağustos tarihi verildi. Youtube üzerinden de canlı yayınlanacak etkinlik Köln şehrindeki etkinlikten bir gün önce gerçekleştirilecek.

Alınan bilgilere göre Stadia Pro, aylık yalnızca 10 dolara 4K ve 60 FPS HD kalitesinde görüntü ve kaliteli bir ses sistemi sunacak. Bunun yanında bazı oyunlar da ücretsiz verilecek. Stadia Base ise ücretsiz olarak ortaya çıkacak. 1080p ve 60 FPS kalite sunan platform oyun satın almayı gerektirecek.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.