tarafından - Ağustos 29, 2019
130 görüntüleme

Honor, uygun fiyat ve yüksek performansa sahip telefon modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Şirket piyasaya sürdüğü Honor 20 modeline aldığı yüksek talep nedeni ile Honor 20S modelini de piyasaya sürme kararı aldı ve 4 Eylül tarihinde tanıtımını yapacak. Honor 20S modelinin, özellikle diğer sürümden üstün olan birçok özelliği ile daha çok ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Fiyatı tam olarak bilinmemesine rağmen, emsallerine göre çok uygun fiyata sahip olacağı tahmin edilen Honor 20S, bütçe dostu olarak kabul ediliyor. Honor 20S, Sapphire Blue, Icelandic White ve Midnight Black renk seçenekleri ile de çok şık bir görünüme sahip bulunuyor. Honor 20S ile ilgili birçok özellik ise halen merak konusu. Özellikle parmak izi okuyucusunun ekrana gömülü mü yoksa fiziksel mi olacağı henüz bilinmiyor.

Yeni model, Huwai'ye bağlı olan firma tarafından çıkarılacağından, Huwai kullanıcıları tarafından da merakla bekleniyor. Piyasaya sızan bir başka bilgi de, dört adet arka kamerası olacağı, kameraların özellikleri hakkında ise henüz bir bilgi yok. tanıtım maksadı ile yayınlanan posterdeki telefonun Honor 20S olup olmadı hakkında ise henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Telefonla ile ilgili kesin bilgilere sahip olmak için, kısa bir süre daha beklemek gerekiyor.

Honor 20S Modelindeki Olması Muhtemel Özellikler

Honor 20S modelinin özellikleri açıklanmamış olsa da, muhtemel bazı özellikleri piyasaya sızmış durumda. Tahmin edilen bazı özellikler ise, uzmanlar tarafından şöyle sıralanıyor;

1. Ekran boyutu 6,26 inch (all view ekrana sahip)

2. İşlemcisi, Huwai kirin 980 (1,8 Ghz, 1,92 Ghz ve 2,6 Ghz seçenekleri bulunuyor)

3. Depolama kapasitesi 128 Gb ve 6 Gb ram ile 256 Gb depolama kapasitesi ve 12 Gb ram seçenekleri

4. İşletim sistemi Android 9.0 (Android 10.0 olabileceği de tahmin ediliyor)

5. Çift sim kartlı ve parmak izi okuyuculu

6. Ön kamerası 32 mp, arka kameraları ise 48 mp

7. 172 g ağırlığa sahip

8. W,-fi, bluetooth ve Gps özelliklerine sahip

9. 20 wat hızlı şarja sahip, 3650 mAh ile 3750 mAh arası batarya kapasitesine sahip

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.