tarafından - Ağustos 29, 2019
158 görüntüleme

WebTekno’nun ana sponsoru olduğu Regnant Esports son zamanlarda katıldığı turnuvalarla bilinmeye başlıyor. Takım, CS:GO turnuvasında da zafer kazanmaya devam ediyor. Kulübe ait CS:GO takımı ESM Gümüş-2 adlı turnuvada rakiplerini alt ederek bir üst tura geçmeyi başardı. Regnant bu performansıyla turnuvayı da birincilikle bitirecek gibi görünüyor.

Web Tekno tarafından sponsorluğu yapılan Regnant Esports espor dünyasında yaptığı trasnferle gündeme gelmişti. Güçlü transferle adını dünyaya duyuran takım, son zamanlarda düzenlenen lokal bir turnuvadaki başarıyla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. ESM Gümüş-2 adlı turnuvada bir üst tura geçmeye hak kazanan takım bu performansıyla turnuvada iyi bir dereceye almaya oldukça yakın gözüküyor.

Son maçını 28 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşti. ESM Gümüş turnuvasında Regnant Esports Gravity takımıyla karşı karşıya geldi. Regnant Esports rakibini iyi bir oyunla 16-4 yenmeyi başardı. Böylece galibiyet serisini başlatan takım daha sonraki maçlarda da bu seriyi devam ettirdi. Albatros takımını da 16-4 gibi bir skorla yendi. Yarı finalde rakibi Nosferatu’yu 16-7 gibi skorla alt etti. Finalde ise dişli rakibi Blueomoon ile karşılaştı. Bu maçtan da 16-14’lük bir skor elde etti ve büyük bir başarıya imza attı. Henüz yeni bir takım olmasına rağmen başarısıyla göz dolduran Regnant Esports, CS:GO’da Hükmediyoruz sloganıyla yola çıkıyor.

Regnant Esports Yeni Turnuvalarda Ne Yapacak?

Yerel çaplı bir turnuva olan ESM Gümüş, Regnant Esports için büyük bir deneyim oldu. Turnuvayı kazanan takım üstün çabasıyla Elmas Bilet sahibi de oldu. Takım böylece artık daha üst turnuvalarda rahatlıkla yer alabilecek. Artık takımı uluslararası turnuvalarda da görmeye başlayacağız.

Regnant Esports Elmas Bileti aldı ve böylece turnuvanın bir üst aşaması olan ESM Elmas Turnuvasına katılmaya hak kazandı. Sıradaki aşamada daha dişli rakipleri olacak olan takım, bu rakiplerini de üstün gayretiyle yeneceğe benziyor. Regnant Esports hakkında daha fazla bilgi almak için takımın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Twitter ve İnstagram hesaplarından da takımı takip edebilirsiniz.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.