tarafından - Ağustos 31, 2019
131 görüntüleme

İtalyan otomobil markası Lamborghini, Frankfurt Otomobil Fuarı'na bazı sürprizleri olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından bir sanatçı, Lamborghini'nin sürprizi ne olabilir, diye düşündü. Sonra da hayal ettiklerini çizime döktü. Böylelikle sanatçı, yalnızca gördüğünü değil, hayal ettiğini tasarıma dökeceğini kanıtlamış oldu. Bu arada, hem sanatçının hayali Lamborghini tasarımı hem de şirketin Frankfurt Otomobil Fuarı'na ilişkin iddialı sözleri, lüks otomobil meraklılarında beklentiyi yükseltti. Aslında söz konusu Lamborghini olunca beklentinin yükselmesi son derece anlaşılır bir durumdur.

Yeni Lamborghini Merakla Bekleniyor

Lamborghini kısa bir süre sonra başlayacak olan, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sürprizleri olduğunu ima eden bir tanıtım videosu yayınladı. Firma, " Yeni bir şey geliyor. Görmek için beklemiyor musunuz ? Gözlerinizi geleceğe açın" sloganını kullandığı video ile merak uyandırmayı başardı. Bunun üzerine, bir sanatçı, sloganı kendince yorumlayarak, yeni Lamborgihini'yi tasarladı. Firmanın sloganında gelecek vurgusu, aracın son derece "fütürist" bir tarza sahip olacağı şeklinde yorumlandı. Sanatçı da söz konusu tasarımında buna vurgu yaptı.

Peki, tasarım tam olarak nasıl? Tasarımda, Lamborghini Avendatör ile Terzo Millennio'dan izlere rastlamak mümkün. Aracın keskin hatları, onu bilimkurgu filminden çıkıp gelmiş gibi gösteriyor. İri havalandırma kanalı, sert tasarımını tamamlıyor ve araca oldukça güç katan bir özellik olarak öne çıkıyor.

Lamborghini'nin şu sıralar Frankfurt Otomobil Fuarı'ndaki sürprizleri beklenirken, firmanın yeni hibrit otomobilinin her detayı da araştırılıyor. Lamborghini'nin yeni hibrit hiper otomobili hakkında elde edilen bazı bilgiler şunlar;

  • Unico, Hibrit hiper otomobil için öne çıkan isim
  • Maliyeti 2,5 milyon dolar
  • Sadece 63 adet üretilecek
  • Aventador üzerine inşa edilmesine neredeyse kesin gözle bakılıyor
  • Bu durumda, doğal havalandırmalı ve 6,5 litre, 789 beygirlik, V12 motora sahip olması muhtemel
  • Elektrikli sistemle beraber, gücün 49 beygir daha arttırması bekleniyor

Lüks otomobil meraklıları bu tür tahminler yapsa da her şey Frankfurt Otomobil Fuarı'nda ortaya çıkacak. Dünyaca ünlü otomobil markası Lamborghini, yeni hibrit otomobilinde hangi detaylara yer verecek? Lüks otomobil meraklıları bu sorunun cevabı için Fuarı bekliyorlar.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.