tarafından - Ağustos 31, 2019
133 görüntüleme

2015 yılından beri piyasaya sürülmüş olan oyunlardan bir tanesi olan Dirty Rally isimli oyun daha önceden 61 TL fiyat üzerinden satılırken kısa bir süre için Humble Bundle aracılığı ile ücretsiz bir şekilde kullanılmaya başlandı. Oyunu daha önce ücret ödeyerek kullanabilen ve dahil olabilen oyunseverler kısa bir süre için kütüphanenize ücretsiz eklenerek size oyun oynama şansı sunuyor. Doğrudan eklenme ve ücretsiz şekilde yararlanma seçeneğinin ise uzun süre kullanılır olması isteniyor.

Ücretsiz Oyun Keyfi

Oyun severler her ne kadar bazı oyunlara ücret ödemeyi göze alsa da ücretsiz olması halinde daha fazla keyif alıyor. Bunun nedeni elbette daha fazla oyunun daha fazla eğlence anlamına gelmesi olarak açıklanabilir. 2015 yılında piyasa ile buluşturulan Dirt Rally isimli oyun için bir süre ücretsiz olacağı şeklinde haberler gelmeye başlamıştı. Humble Bundle isimli platform tarafından ücretsiz olmasına karar verildi.

Humble Bundle daha önce de birçok oyun için aynı uygulamayı devreye sokmuştu. Oyunların ücretsiz olması siteye olan talebin de artmasına neden oluyor. Sitenin bu kez Diert Rally adlı oyunu ücretsiz yapması alanında son derece iddialı bir duruma gelmek istediği şeklinde yorumlanıyor. Oyunun hemen kütüphaneye indirilmesi de ek olarak kullanıcıların beğendikleri uygulamalardan bir tanesi olarak dikkat çekti.

Dirt Rally konusunda geçerli olan kampanyanın ise 1 eylül tarihine kadar devam etmesi planlanıyor. Steam üzerinden satın almak istediğinizde 61 TL ödemeniz gereken program için şuan için herhangi bir bedel ödemek zorunda kalmama fırsatından yararlanmak için en kısa süre içinde oyunu indirebilirsiniz. Bu kampanyaya katılmak oldukça kolaydır.

Kampanyaya katılmak için Humble Bundle'ın haber bültenine üye olmanız yeterlidir. Ardından sistem üzerinden aktif edilmek üzere e-posta adresinize bir kod gönderiliyor. Bu kod ile birlikte ücretsiz bir şekilde indirme işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Açılan ekranda bulunan yeşil renkli buton olan Get the game seçeneğine tıklamanız ve indirme işlemlerinin tamamlanmasını beklemeniz gerekir. Kısa süre sonra kütüphanenizde oyuna erişim sağlayabilir ve hemen oynayabilirsiniz.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.