tarafından - Eylül 4, 2019
79 görüntüleme

Ülkenin dalgalanan ekonomik durumuna dayanamayan ve geçen sene iflas bayrağını kaldıran Çin telefon şirketi piyasaya yeni ürünü ile geri döneceğinin haberini duyurdu. 2002 senesinde akıllı telefon üretimi üzerine kurulan Gionee şirketi 2018 senesinde piyasadan çekileceğini ve iflas haberini tüketicilerine duyurmuştu. Geçen günlerde şirket yeniden pazar rekabetine ve piyasaya yeni ürünle döneceğini bildirdi.

Piyasada Yeni Ürün Olan Gionee M11 Ve Gionee M11s Satışa Hazır

TENAA onayı alan yeni model telefonların tasarımı ve özellikleri benzer olsa da Gionee şirketi taraftan daha dolgun bilgiler şimdilik piyasaya sunulmadı. Her iki telefon modeli ile ilgili tüm detaylar yalnız telefonlar satışa çıkarılacağı zaman duyurulacağı bildirilse de, ürün özelliklerinin bazıları artık belli oldu.

Gionee M11 ve Gionee M11s Akıllı Telefonların Özellikleri Nelerdir?

Piyasaya çıkarılacak iki yeni akıllı telefon 6GB RAM, 128GB hafızaya sahip olacak. 4000 mAh bataryası olacak olan Gionee M11 ve Gionee M11s telefonlarının işletim sistemleri şimdilik belli olmasa da, her iki telefonun dış tasarımı ile bilgiler piyasaya sızdı. Her iki telefonda çift arka kamera olacağı ve parmak izi bulunan cam panel yerleşeceği haberi de kesinleşti. Gionee M11s ve Gionee M11 telefonları ekran boyutuna göre farklı tasarlanmış. Akıllı telefonlardan biri 6,217 inç, diğeri ise 6,3 inç ekrana sahip olacak. Gionee M11s ve Gionee M11 model telefonlarındaki başka bir fark LED flaş yuvasıdır. Telefonların birinde LED flaş sensörle aynı yuvada olduğu halde diğer telefonda arka kamera altında yerleştirilmiş. Akıllı telefonların ikisinde de ön kamera 13 MP olacak. Telefon üzerinde yerleştirilen ikinci kamera ise 5 MP olacak. Gionee M11s ve Gionee M11 telefonlarının başka özellikleri, iki telefon arasında olan diğer farklar ve piyasaya sunulacak fiyatlandırma ile ilgili kesin haberler önümüzdeki aylarda belli olacak. Gionee şirketi şimdiye kadar ürettiği akıllı cihazların kalitesi ve güvenilir olması ile tanındı. Daha önce de bu şirketin ürünlerini kullanan tüketiciler piyasaya çıkacak Gionee M11s ve Gionee M11 modellerini merakla bekliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.