tarafından - Eylül 9, 2019
123 görüntüleme

Ünlü mobil cihaz markası Samsung, galaxy A20s’in özelliklerini bir kez daha gündeme getirerek dikkat çekti. Samsung, A serisinin üzerinde çalışmalar yapmaya hızlı bir sistemle ve aktif bir şekilde işlemeye devam ediyor. 2019 yılının Nisan ayında piyasaya sürülen ve kullanıcıya sunulan A20 modeli bir hayli beğenilen Samsung, bu cihazın yenilenmiş son versiyonu olan A20s’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

A20s Geliyor

Geçtiğimiz haftalarda özellikleri ortaya çıkan A20s’in, bugün itibariyle yeni bir özellik listesi belirlendi. Samsung Galaxy A20s, çok kısa bir zamanda piyasaya çıkacak olan orta seviyede bir akıllı mobil cihaz. Galaxy A20s, Nisan ayında piyasaya sürülen Galaxy A20'nin yenilenmiş olan bir modeli. Telefonun dış tasarım görüntüleri geçen hafta bir TENAA listesinde teknik özelliklerle birlikte gün yüzüne çıktı. Ancak bu sabah saatlerinde ortaya çıkan başka bir özellik listesi, A20s’in ilginç detaylarını ortaya çıkarmış durumda görünüyor.

Amoled Ekran Yok

Piyasaya sunulacak olan A20s’te AMOLED ekran kesinlikle yer almayacak. Sudhanshu Ambhore’ya göre Galaxy A20s’ler 1520x720 ekran çözünürlüğüne ve 6,5 inç HD+ ekrana sahip olacak. A20s, farklı bir şekilde diğer Galaxy A20’ler gibi AMOLED panelle birlikte gelmeyecek. Telefonun işlemci bölümünde ise bir Exynos değil Snapdragon 450 yer alıyor.

Ram Kapasitesi

Telefon 4 GB RAM ve 64 GB depolama kapasitesi seçeneğiyle kullanılacak. A20s depolaması ayrıca 512 GB’a kadar microSD kart ile bir üst seviyeye yükseltilebiliyor. Bu yeni cihaz, Galaxy A20’den daha çok kamera sensörüyle birlikte karşımıza çıkacak. A20s, tamı tamına üçlü kamera sistemi ile geliyor. Birincil kamera sistemi 13 MP f/1,9 değerlerine sahip olurken ikinci kamera, 8 MP f/2,2 120 derece ultra geniş açılı bir sensöre sahip olacak. Üçüncü kamera ise 5 MP derinlik sensörü ile eş değerde olacak. Cihazın ön kısmında yer alan kamera ise 8 MP f/2,0 değerine sahip olacak.

İlk sızıntılara göre 3.000 mAh’lik batarya ile gelmesi beklenen A20s, bu yeni listeye bakıldığında 4.000 mAh’lik bir bataryayla aktif bir şekilde kullanılacak. Son mobil cihaz, microUSB portuna kesinlikle sahip olacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.