tarafından - Eylül 10, 2019
71 görüntüleme

Kurucusu Lei Jun olan Xiaomi, Mi 9s 5G modelli 5G bağlatılı ikinci yeni telefonunu eylül ayı içerisinde tanıtmaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen bu model 2K çözünürlüğüne sahip olacak ve iOS teknolojisini de içerisinde barındıracak. 5G özelliğine sahip olan bu model en uygun fiyat olarak halka sunulacak. Bu zamana kadar bakıldığında en uygun fiyatlı Vivo iQOO Pro 5G, 580 dolar fiyatı ile halka sunulmuştu. Buda yaklaşık 3,320 tl+ vergiler ile birliktebir fiyatı ortaya çıkarmakta. Xiaomi Mi 9s 5G ise bu bahsedilen modelden daha da uygun fiyata sunulacağından dolayı fiyatı en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Peki, Xiaomi Mi 9s 5G'nin bilinmeyen özellikleri nelerdir?

Xiaomi'ya Olan İlgi Yeni Özellikler İle Dahada Artacak

Çinli teknoloji modeli olan Xiaomi, yenilikçi özellikleri ve uygun fiyatları ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bir ay önce kadar TENAA'da listelenen Mi 9s 5G, ikinci 5G özelliğine sahip olması ile dikkatleri topluyor.

Özellikler Saklanıyor!

Lei Jun, Xiaomi'nin 5G bağlantılı yeni modelinin Çin piyasasında eylül ayı içerisinde yerini alacağını bildirdi. Fakat bu şirket Mi 9s 5G'ye ait olan özellikleri bir sır gibi saklamakta ısrar etmekte. Her geçen gün piyasaya sürülmeye gün sayan Mi 9s 5G hakkında bilinen tek şey 5G bağlantısına sahip olması ile birlikte 2K çözünürlük içermesi. Tüm bunlar ile birlikte Optik Görüntüleme Sabitlemeye ait bir teknolojisine sahip olacak.

Bilinen Özellikler

Şirket her ne kadar yeni özellikleri saklamaya çalışsa bile bazı bilgiler gün yüzüne çıkmayı başarıyor. İşte bunlardan başlıcaları.. TENAA'dan elde edilen bilgilere göre, 4.000 mAh'lık bir bataryaya sahip olacak Xiaomi Mi 9s 5G, 45 watt'lık oldukça hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Telefonun boyutlarının ise 157.21 mm x 74.64 mm x 8.95 mm çaplarında olduğu konuşulan konulardan bir tanesi. Her ne kadar bu özellikler gün yüzünde olsa da birçok özellik merak edilen konular arasında kendisini bekliyor. Birkaç gün içerisinde tanıtımı gerçekleşecek olan Mi 9s 5G modeli ile birlikte tüm soruları da beraberinde yok edecek.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.