tarafından - Eylül 10, 2019
97 görüntüleme

Mobil cihaz sektöründe her geçen gün yeni bir telefon ortaya çıkıyor. İletişimi kolaylaştıran cep telefonlarına bir yenisi daha eklenen 90Hz ekrana sahip olan Oppo Reno Ace önümüzdeki ay piyasaya sürülecek.

Oppo Reno Ace

90Hz ekranlı oppo reno ace ekim ayında geliyor. Yaklaşık olarak birkaç hafta önce yeni Oppo Reno 2 serisi akıllı telefonlar bir açıklama yapılarak duyurulmuştu. Firma bu sabah saatlerinde son versiyon yeni Oppo Reno Ace’in geleceğini de resmi bir açıklama yaparak doğruladı.

Akıllı Telefon

Çinli akıllı mobil cihaz üreticisi dev şirket Oppo, geçtiğimiz haftalarda ilan ettiği Reno 2 modelini ana vatanında nihayet satışa sundu. Firmada başkan yardımcısı olarak görev yapan Shen Yiren, önümüzdeki ekim ayında 90Hz ekran kapasitesine sahip olan Oppo Reno Ace’ı kullanıcıya sunacaklarını resmi olarak açıkladı.

90Hz Ekranlı Mobil Telefon

Kısa bir süre önce ortaya atılan iddia ve bazı bilgiler, Oppo'nun 90Hz ekranlı bir mobil cihaz üzerinde çalışmalar yaptığını belirtiyordu. Teknoloji devi şirketten gelen son dakika açıklaması, bu söylentilerin doğruluğunu kanıtlar nitelikteydi. Firmanın yapmış olduğu duyurular bununla da kalmadı. Çinli cihaz üretici firması; Qualcomm’un entegre 5G modeme sahip olan çiplerini kullanan ilk üreticisi olmayı da hedefliyor. Yine de bu cihazın hangisi olacağı ve ne zaman çıkacağı şu anda bilinmiyor. Ortaya atılan diğer bir iddiaya göre ise, OnePlus 7 Pro, 90Hz QHD+ ekran ile gelmesi bekleniyor. Çin’de piyasaya sürülen Oppo Reno 2, tamı tamına 421 dolara alıcısıyla buluşuyor. Genel olarak bakıldığında oyunculara yönelik olan cihazın performans gücü de bir hayli yüksek görünüyor.

Oppo Reno 2’nin özellikleri arasında: ekranın 6,55 inç Full HD+ AMOLED (20:9, %93,1 ekran/yüzey oranı), Gorilla Glass 6 seviyede, işlemcisinin snapdragon 730G sekiz çekirdek işlemci, 8 Gb ram,

256GB dâhili hafıza depolama kapasitesi, arka kamera sisteminin 48 MP + 8 MP +13 MP + 2 MP olacağı konuşuluyor. Ekrana gömülü halde parmak izi sensörü ve hızlı şarj edebilme özelliğine sahip olan bataryanın yer alacağı bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.