tarafından - Eylül 11, 2019
498 görüntüleme

Geçen hafta basına Square Enix tarafından hazırlanan Final Fantasy VII Remake ile ilgili haber duyuruldu. Square Fantasy tarafından paylaşılan zamanlayıcı hazırlanan yeni ürünün çıkış zamanını gösteriyor.

Yeni Oyun Yeni Heyecan

Square Enix şirketi tarafından kullanıcıların beğenisine sunulacak yeni oyunun fragmanına sayılı zaman kaldı. Japon internet sitelerinin birinde piyasaya sunulacak yeni Final Fantasy VII oyunu için zaman sayacı yerleştirildi. Zamanlayıcının üst kısmında yakında yayınlanacak fragman yazısı var. On bir Eylül tarihinde ise zaman sayacı sıfırlanacak. Final Fantasy VII oyun fragmanını Türkiye saatine göre 18:00'dan sonra izlemek mümkün olacaktır. Fragmanın ne kadar izleyici tarafından izleneceği ise merak konusu. Yeni oyunun eskisi kadar ilgi göreceğine inanan yapımcılar ise oyunun başarısından emin. Savaş sahneleri ve eklenen yeni kurallar oyuna da çok heyecan katacak.

Final Fantasy VII Oyuncularını Neler Bekliyor

2015 senesinde hazılanan Final Fantasy VII oyunu piyasaya bir türlü giriş yapamadığından 2019 senesi yeni versiyonu ile oyun dünyasına giriş yapacak. Yapımcı şirkete göre Final Fantasy VII Remake oyunu muhteşem geri dönüşe hazır. Oyun için bazı kural ve animasyonda değişiklik yapılarak daha da güncel hale getirildi. Örneğin, Final Fantasy VII oyunundaki ikonik artwork yenilendi. Cesur asker Cloud Strif dünya için savaşmağa hazır. Oyunun en son teknoloji standartlarına cevap vereceği kesin. Yeni nesil oyuncularını kendine bağlamak için oyun stratejisi en ufak ayrıntısına kadar hazırlandı. Playstation oyun severleri için Final Fantasy VII oyununda yeni aksiyonlar yer alacaktır. Final Fantasy VII Remake piyasaya tam şekilde sunulmayacak. Oyunu bekleyenler Final Fantasy VII Remake oyun dünyasına ilk olarak 3 Mart 2020 tarihinde giriş yapabilecektir. Final Fantasy VII Remake oyununun bir kısmı Midgar hikâyesini kaplayacaktır. Square Enix firması tarafından piyasaya sunulacak Final Fantasy VII Remake oyunu ilk etaplarda sadece Playstation 4 konsolunda oynanabilecek. Şirket tarafından oyunun diğer konsollarda olacağı ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi. 3 Mart 2020 tarihinden itibaren Playstation 4 oyun konsolunda Final Fantasy VII Remake oyununu denemek şansınız olacak.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.