tarafından - Eylül 16, 2019
66 görüntüleme

Steam, bazı zamanlarda oyunları tamamen ücretsiz yapıyor. Bazen tamamen ücretsiz yapmakta bazen de belli bir süreye kadar ücretsiz yapıyor. Bu kez de Dirty Ralli'yi ücretsiz hale getirmiştir. Ancak bu ücretsiz olması tamamen değil, belli bir süreye kadar sürecektir.

Son zamanlarda dolar ve euro yüksek oranda seyretmektedir. Bu durum, oyunların fiyatlarına da yansımaktadır. Cepleri yakan oyun fiyatlarının zaman zaman ücretsiz olması oyun meraklılarını bir nebze de olsun sevindirmektedir. En önemli ve en gerçekçi yarış oyunu olarak gösterilen Dirty Ralli'nin, Steam tarafından kısa süreliğine ücretsiz olarak kullanılacağı açıklandı.

Dirty Ralli Oyunu Nasıl Bir Oyundur?

Tüm zamanların en gerçekçi ve en aksiyona açık oyunlarından birisi olarak kabul edilen Dirty Ralli, tehlikeli yollar ve virajları geçerken gerçek anlamda yüreğiniz ağzınıza gelecek tatta bir oyundur. Ralli yarışlarının simgesi olmuş kırktan fazla aracı kullanabileceğiniz bu oyun, bunun yanı sıra özel ralli yarışı etkinliklerine de yer açıyor. Yunanistan'dan Galler'e, oradan Monte Carlo'ya uzanan büyük macera, neredeyse tüm şartlarda müthiş yarışlar yapabileceğiniz Dirty Ralli ile hakiki bir yarış tecrübesi elde edeceksiniz. VR desteğinin de bulunduğu Dirty Ralli, direksiyon ve pedal sisteminin gerçeğe yakın olmasıyla birlikte hem yarış tecrübenizi artıracağınız hem de kendinizi gerçek bir ralli pilotu gibi hissedeceğiniz harika bir oyundur. Tüm bu güzelliklere sahip olan oyunun kullanıcıları üzen tek yanı, Türkçe dil desteğini içerisinde barındırmamasıdır. Birçok oyunda aranan Türkçe dil desteği ne yazık ki Dirty Ralli'nin içerisinde bulunmamaktadır.

Dirty Ralli Nasıl İndirilir?

Siz de bu müthiş ralli keyfini gerçek bir ralli pilotu gibi yaşamak istiyorsanız; zorlu ve tehlikeli virajlarda adrenalin tatmak istiyorsanız yapacağınız şey bellidir. Hemen Steam sayfasına girip Dirty Ralli oyununu arattıktan sonra hesabınıza ekliyorsunuz ve bu mükemmel keyfi ücretsiz olarak yaşamaya başlıyorsunuz.

Tabi şunu belirtmekte fayda var. Yazımızın başında da dediğimiz gibi Dirty Ralli oyunu tamamen ücretsiz değil, belli bir süreye kadar ücretsizdir. Bu süre 16 Eylül 2019 saat 20.00'a kadar devam edecektir.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.