tarafından - Eylül 16, 2019
119 görüntüleme

Microsoft’un son üretimi olan Surface Laptop 3 tanıtım için gün sayıyor. Meraklıları ürünün tanıtımın dört gözle beklerken ürünün hangi özelliklerde olacağın da merak ediyorlar. Tanıtım yaklaşırken ürüne ait bazı haberlerde gelmeye devam ediyor.

Surface Laptop 3 İşlemcisi Ryzen Oldu

Microsoft firmasının yakında tanıtımını yapacağı yeni ürünü Surface Laptop 3’ün hangi işlemciyi kullanacağı merakla beklenmekteydi. Gelen bilgilere göre yeni ürünün işlemcisi AMD Ryzen olacak. Ancak Ryzen işlemcisinin hangi ürününü kullanılacağı belirtilmedi. Merakla bu ürünü bekleyen kullanıcıların merak ettikleri sorularının Microsoft’un 2 Ekim’de düzenleyeceği etkinlikte cevap bulması bekleniyor. Firmanın neden işlemci markasını değiştirdiği de merak edilen diğer sorular arasında bulunurken meraklıları tanıtım günün gelmesini bekliyorlar.

Üründe Bulunacak Diğer Özellikler

Surface Laptop 3 adlı ürün diğer modellerden farklı olarak 15 inç büyüklüğünde olacak. 15 inç’lik ürünün 4K çözünürlüğünde olacak. Ayrıca bu ürünü Surface Pan desteğine sahip olması da bekleniyor.

Küçük Ekran Sevenler Unutulmadı

Firma küçük ekran kullanmayı seven kullanıcılarını da unutmadı. Onlar için Surface Laptop 3 adlı ürünün 13,5 inç’lik modelini de üretecek. Böylelikle küçük ekran sevenlerde ürünü kullanabilecek. Ürünün bu modelinin ise İntel işlemciye sahip olacağı bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.