tarafından - Eylül 17, 2019
41 görüntüleme

OnePlus firması, 7T serisini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Modelin hangi özelliklere sahip olduğu bilinmekteydi ancak ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir bilgi verilmemişti. OnePlus firmasının resmi instagram ve twitter'den yaptığı açıklama ile kesin tarih belli oldu.

7T Ne Zaman Çıkıyor?

OnePlus firması resmi sosyal medya hesaplarından bir afiş paylaştı. Paylaşılan afişte 7T'nin 26 Eylül'de piyasada olacağı belirtildi. Paylaşılan bu afişte ayrıca, Hindistan, Avrupa ve Kuzey Amerika için 7T'nin piyasada olacağı tarih ayrıntılarıyla verilmiştir. 7T serisi, Kuzey Amerika'da 26 Eylül 2019 tarihinde saat 10.30'da piyasada olacak. Seri, aynı günün 19.00'ında ise Hindistan'da piyasada olacak. Avrupa'daki piyasaya giriş tarihinde ise 10 Ekim olarak karar kılınmıştır.

Hindistan'da yapılacak olan etkinliği adı "Hindistan OnePlus Lansman Etkinliği" olarak belirlendi. Bunun sebebinin ise, firmanın 7T ile birlikte OnePlus TV'yi de gösterime sunacak olması düşünülüyor. Kuzey Amerika'da yapılacak olan etkiliğin adı ise, "Kuzey Amerika OnePlus 7T Gösterimi" olarak belirlendi. Avrupa'da yapılacak olan etkinliğe verilen isim, "Avrupa OnePlus 7T Serisi Lansman Etkinliği"dir. Etkinliğin adını 7T serisi diye adlandırmaları akıllara şu soruyu getiriyor: 7T ile birlikte 7T Pro gösterimi de mi olacak? Daha önce 7T Pro Avrupa piyasasında hiç görülmemişti. 7T ile birlikte onun da Avrupa piyasasına girişini görebiliriz.

Hindistan'da yapılacak olan etkinlik yalnızca OnePlus TV ve 7T'yi tanıtmak amaçlı olabilir. Sebebi de şu: Firma ilk kez Pro serisini piyasaya sürecek ve yapılacak olan etkinliğin OnePlus TV altında ezilmemesini isteyebilir. 7T serisi şimdiden akıllı telefonların piyasasında adından çokça söz ettirmeye başladı. Bakalım piyasaya giriş yaptıktan sonra neler katacak merakla bekleniyor.

OnePlus 7T Teknik Özellikleri Nelerdir?

Akıllı telefonlarda iddialı bir konuma gelen OnePlus firması, çıkardığı telefonlarla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Belleği 8 GB olan telefonun, depolama alanı ise 256 GB. Oldukça yüksek bir depolama alanına sahip olan telefonun, alıcıları tarafından en çok beğenilen özelliğidir. Arka kamerası 48 megapiksel olan 7T'nin ön kamerası da 16 megapikseldir.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.