tarafından - Eylül 18, 2019
48 görüntüleme

Son teknolojiyle üretilen telefonlar herkes için göz kamaştırıcı olurken, Samsung'un kampanyasıyla fiyat bakımından da satın alınabilir hale gelecek. Samsung'un yapmış olduğu kampanya ile, eski model telefonunu getirenlere Galaxy Note10+ veya Note10 7.250 TL indirimli olarak satılacak.

Değişim Kampanyasının Şartları

Avrupa’da da başlatılan kampanyadan; Samsung modelleri 5.150 TL, Huawei modelleri 5.050 TL, Sony modelleri 1.400 TL, Apple modelleri 7.250 TL,

LG modelleri 1.700 TL indirimli gale gelecek.

Değişim Yapılacak Telefonların Özellikleri

Telefonun şarj sorunu bulunmaması, ekran kırık ve çatlağı bulunmaması ve telefonda yıpranma olmaması değişim yapılacak telefonda aranan özellikler arasında yer alıyor.

Kampanyadan Yararlanmak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Samsung'un değişim kampanyasından yararlanmak için Play Store’dan ya da Apple Store’dan uygulama indirilmesi gerekiyor. Değişim Zamanı uygulamasına kayıt olunuyor ve alınan kod, Samsung'un sitesine gönderiliyor. Eğer ön kayıt için gerekli olan tutar Samsung'a yatırılırsa değişim yapılabilecek olan telefon modelleri görüntülenebiliyor. Telefon seçilip alınmak istendiğinde Ankara ve İzmir için eski telefonlara fiziki inceleme bayilerden yapılıyor. Farklı iller için ise eski telefonlar kargo ile alınıp değerlendiriliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.