tarafından - Ağustos 22, 2019
506 görüntüleme

Xiaomi Mi A3 satışlarının yurt dışında belli olmasının ardından Türkiye’deki fiyatı da belli oluyor. Kullanıcılar tarafından oldukça beğeni toplayan Xiaomi telefonların en yeni modeli Xiaomi Mi A3 telefonu yaklaşık 1 ay önce tanıtıldı. Bunun ardından yurt dışındaki satış fiyatı belirlendi. Yerli alıcıların fiyat bekleyişi ise bugün son buluyor. Xiaomi Mi A3 kullanmak isteyen resmi web sitelerinden ülkedeki satış fiyatını öğreniyor.

Yüksek performansı ve kullanıcıların isteklerini kolaylıkla karşılayabilen Xiaomi telefonların yenisi Mi A3 model piyasaya çıkıyor. Türkiye’de kullananların son derece memnun kaldığı telefon için bugün fiyat açıklaması yapılıyor. CC9 modele benzemesi ile bilinen Mi A3 model telefonun arkasında 3 tane kamera bulunuyor. Bu kameralar 2 MP + 8 MP + 48 MP olarak sıralanıyor. Özellikle ön kamera fotoğraf çekimi yapanlar için 32 MP gibi yüksek çözünürlüğe sahip telefon merakla bekleniyor.

Snapdragon 665 işlemci ve 4 GB'lık bir RAM i birleştiren Xiaomi Mi A3, farklı depolama alanlarına sahip ürünleri de sunuyor. Gorilla Glass 5 ile 6,08 inçlik gibi büyük bir ekranı koruyan sistem bulunuyor.

Xiaomi Mi A3 Özellikleri

Xiaomi kullanmak isteyen ve daha önce kullananların merak ettiği özellikler resmi siteden duyuruluyor.

Ekran Genişliği ve Koruma: 6,08 inç – Gorilla Glass 5

Ekran: (720x1560) AMOLED ekran

Depolama Alanı: 64 GB – 128 GB

İşletim Sistemi: Android 9.0 Pie

RAM: 4 GB LPDDR4X

Grafik İşlemci: Adreno 610

Ön Kamera: 32 MP

Arka Kamera: 2 MP + 8 MP + 48 MP

Parmak İzi Okuyucu: Ekrana gömülü

Batarya: 4.030 mAh

Kulaklık: 3 mm

Sim: Çift hibrit (nano + nano/microSD)

Şimdilik sadece 64 GB depolama alanına sahip cihazların fiyatları veriliyor. Distribütör garantisi dâhilinde olan 64 GB'lık cihazların Türkiye’deki fiyatı 2.299,90 TL oluyor. Cihazı görmek isteyenler web sitelerinden inceleme yapabiliyor. Depolama alanı 128 GB olan Xiaomi Mi A3 model cihazların ülkede satılacağı fiyat henüz kesinleşmiyor. Bu ürünleri almak isteyenlerin ise biraz daha beklemesi gerekiyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.